tombrajder Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Taka próba (z modyfikacją) wzoru myszy Andreasa Andersona. Hak 1/0. Cel: myszożercy z płetwą tłuszczową. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jeszcze taka, fajnie się je robi, chociaż te nóżki są trochę upierdliwe do układania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dziwnie ten korek wygląda, ciekawe czy to zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Chciałem dodać coś a'la popperowa główka ale delikatniejszego żeby ograniczyć ruch nurkujący jak w standardowym wzorze, no i poszedł korek z zacnego australijskiego Shiraza zobaczymy jak to będzie działać. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zacny australijski shiraz made my day Dzieki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 A sezon coraz bliżej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 IMG_20200421_002347_539.jpg IMG_20200419_220616_024.jpg IMG_20200419_220616_022.jpgNimfy na pierwszej fotce z Catgutu wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Tak jest,tułów z catgutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Tak jest,tułów z catgutu.Fajnie się prezentują, brzanowy kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ja mamy chyba jakis trefny catgut bo wcale wody nie pije i efekt jest daremny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 MayFly 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Imadełko rozgrzane do czerwoności totalny mix wzorów Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Ejdiem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Szybkimi krokami zbliża się maj . Mam nadzieję, że w drugiej połowie miesiąca w rzekach będzie nieco więcej wody i jętki się przydadzą. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Piękne te Wasze muchy Panowie. Ja ostatnio więcej czasu spędzam na zabawach z fotografią. I to całkiem produktywnie jeśli chodzi ten wątek, jakiś czas temu wstawiałem fotki bugger'ków - poniżej takie w nowym wydaniu. Popracować jeszcze trzeba, ale różnica już jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Strzebla potokowa Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam.Po ostatniej wyprawie na małą, kleniową rzeczkę, powyciągałem z zakamarków i pudełek wszystkie nieużywane dotąd muchy w podobnym kształcie i wykonaniu.Takie puchate właśnie na przedzie.Większość z nich przy skokowym prowadzeniu idelanie przypomina ... małą żabkę ... A takich żabek to kilkadziesiąt spłoszyłem do wody.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 To odnośnie realistycznych much, zapożyczone z fb. To już wyższa półka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Muchy do gabloty i do łowienia się nie nadają... Ale efekt robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 To już prawdziwa sztuka Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Muchy do gabloty i do łowienia się nie nadają... Ale efekt robi wrażenie Dokładnie, ale zawsze podziwiam ludzi którym się chce aż tak bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Pytanie czy to jeszcze jest flytying czy już modelarstwo?W każdej pasji jest grupa artystów, zmieniających użytkowe orzedmioty służące do uprawiania hobby w dzieła sztuki - i chwała im za to. Natomiast najczęściej takie działanie, po przekroczeniu pewnych granic ingerencji, pogarsza właściwości użytkowe. Szorstki plastik albo twarda guma zapewnia lepszy chwyt noża niż lakierowany heban inkrustowany złotem, pokraczne BMW F800 prowadzi się 10x lepiej i pewniej niż customowy Harley z kierownicą nad głową. Jakkolwiek skrajności wyznaczają pewne kierunki i inspirują. Osobiście najbardziej podziwiam przedmioty, którym artyzm nie ujmuje użyteczności. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Mokre mojego pomysłu na Wisełkę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Panowie na jaki klej wklejacie główki wolframowe na hak muchowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Panowie na jaki klej wklejacie główki wolframowe na hak muchowy?Na żaden... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi