Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem dodać coś a'la popperowa główka ale delikatniejszego żeby ograniczyć ruch nurkujący jak w standardowym wzorze, no i poszedł korek z zacnego australijskiego Shiraza ;) zobaczymy jak to będzie działać.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Piękne te Wasze muchy Panowie. Ja ostatnio więcej czasu spędzam na zabawach z fotografią. I to całkiem produktywnie jeśli chodzi ten wątek, jakiś czas temu wstawiałem fotki bugger'ków - poniżej takie w nowym wydaniu. Popracować jeszcze trzeba, ale różnica już jest 

post-46382-0-00096500-1587783684_thumb.jpg

post-46382-0-35364900-1587783699_thumb.jpg

• Like 5

Witam.

Po ostatniej wyprawie na małą, kleniową rzeczkę, powyciągałem z zakamarków i pudełek wszystkie nieużywane dotąd muchy w podobnym kształcie i wykonaniu.

Takie puchate właśnie na przedzie.

Większość z nich przy skokowym prowadzeniu idelanie przypomina ... małą żabkę ...  :D

A takich żabek to kilkadziesiąt spłoszyłem do wody.

Pozdrawiam.

Pytanie czy to jeszcze jest flytying czy już modelarstwo?

W każdej pasji jest grupa artystów, zmieniających użytkowe orzedmioty służące do uprawiania hobby w dzieła sztuki - i chwała im za to. Natomiast najczęściej takie działanie, po przekroczeniu pewnych granic ingerencji, pogarsza właściwości użytkowe.

Szorstki plastik albo twarda guma zapewnia lepszy chwyt noża niż lakierowany heban inkrustowany złotem, pokraczne BMW F800 prowadzi się 10x lepiej i pewniej niż customowy Harley z kierownicą nad głową. Jakkolwiek skrajności wyznaczają pewne kierunki i inspirują. Osobiście najbardziej podziwiam przedmioty, którym artyzm nie ujmuje użyteczności.

• Like 9