TomCast Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Bardzo prosta nimfa, która dała mi dużo fajnych ryb. Główka 2.0 hak #18, ogon Coq de Leon, korpus naturalny quill, kołnierz CDC brown plus fine flash golden peacock 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Dawno mnie tu nie było ale na urlopie wszędzie zajrzę to i coś wrzucę nad wodą już powoli zima rybki powoli w letarg to trzeba siadać do imadła. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Kolega zamówił pod czeburaszkę. 8cm na podwójnej kotwicy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Taka imitacja i zasuszony wzorzec 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dosyć siedzenie i objadania się, czas relaksu przy imadle. Znów mole zjadły mi następną kapkę, tym razem kuropatwy :/ Przemrożenie nic nie dało.... Za mało na minusie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Bo trza zamrozić,rozmrozić i operację powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Radku próbowałem, uratowałem co się dało, ale sporo kapek musiałem wywalić, w tym wszystko pióra czapli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Nie bardzo wierzę w mrożenie. Hibernacja jajeczkom i larwom chyba nie szkodzi. Gdyby tak było, to ptaki żyjące tam, gdzie może przez dwa, trzy miesiące w roku temperatury są dodatnie, a przez resztę mrozy po -40 byłyby od nich wolne. Miałem kiedyś z tym problem. Dobrały mi się do pudełek z muchami i do piór. Za te pióra, sierści kupowane w sklepach też bym głowy nie dał, ale zbierało się wszystko nad wodą, w lesie, dostawałem upolowane kaczki, bażanty, kuropatwy, no i stało się. Straty były spore. Dużo trafiło do śmietnika. Kiedyś takie rzeczy załatwiało się naftaliną, a ja moje muszki (nawet te wodoszczelne pudełka nie pomogły) i pióra wiele lat temu wypsikałem dość mocno jakąś wodą toaletową (nietrafiony prezent ) i wszystko w worki strunowe. Zapasy pierza i część much w pudełkach leżały w takim stanie przez sześć lat i jak niedawno miałem okazję sprawdzić, nic złego się nie dzieje. Poperfumowane muchy ryb raczej ryb nie odstraszają, a przy kręceniu wolę wąchać to niż naftalinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Radku próbowałem, uratowałem co się dało, ale sporo kapek musiałem wywalić, w tym wszystko pióra czapli :/Ja po prostu co pewien czas tak 1 raz na miesiąc moje zasoby traktuję zwyczajnym "muchozolem" i zawsze działa. Nie mam strat w inwentarzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Z myślą o wiosennych, rzecznych jaziach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wygląda trochę jakbyś się nie mógł zdecydować między red tagiem, black zulu i coachmanem W sumie jeśli chodzi o klenio-jazie wiosną na mokrą to też mam wieczny dylemat między tymi trzema wzorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dlatego powstało takie coś. A jak to zadziała, czas pokaże, mam nadzieje, że trafię w ich gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Koledzy krętacze nadchodzą jako takie mrozy. Proponuje więc wyłożenie naturalnych materiałów na balkony, tarasy i kto gdzie może aby trochę pomrozić te ścierwo-mole. Robię tak od kilkunastu lat i nie mam z nimi żadnych problemów, a kiedyś dawno temu niszczyły mi drogocenny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart123 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Jak się patrzę na te Wasze muchy wielkości mrówki to mnie od razu oczy szczypią... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_256 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Też coś zaprezentuje.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jak się patrzę na te Wasze muchy wielkości mrówki to mnie od razu oczy szczypią...O! Imitacja łasicy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Laptop mały.Oczy też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Moze komuś się przyda waga koralików. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Wełnianki ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Dwie tubki a'la Willie Gunn na przyszły weekend. Fajny wzór, dość prosty i szybki do ukręcenia. Za duże pióra jungle cock dodane z premedytacją - lubię takie zaburzenia proporcji Ciekawe czy się sprawdzą na trociach. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez SzymonP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Upatrywałbym jej skuteczności pod koniec dnia lub przy niskiej wodzie. I wcale nie jest to mucha tylko srebrniakowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Też coś dodam. Pomysłów było dużo ale na razie zima fajna więc skitury rządzą i wiązanie much na drugim planie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mylarowy ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Duck Fly Cruncher Daviego McPhaila w moim wykonaniu. Druga wersja kolorystyczna jest już moja Klenie i jazie powinny zajadać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Domkowiec ;-) Edytowane 20 Stycznia 2021 przez jasiekcom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi