hi tower Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Też się ostatnio nudziłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ty widzę na grubo. Jakoś nie mogę się zebrać żeby porobić coś pod zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 I ja mam coś na grubo... #24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 "I ja mam coś na grubo... #24."-------Tułowik z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Przełom zimy i wiosny, coś pod klenia i jazia na Wisłę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 -------Tułowik z czego?Tułowik z hendsahttps://bogdangawlik.pl/product-pol-8135-Hends-Body-Quills.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Przełom zimy i wiosny, coś pod klenia i jazia na Wisłę u mnie fiolet ;-) posiada 50 % procent much ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Przełom zimy i wiosny, coś pod klenia i jazia na Wisłę Tomek jaki to hak? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tomek jaki to hak? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaBR 2510 #14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 "Tułowik z hendsa."-----Tak podejrzewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 u mnie fiolet ;-) posiada 50 % procent much ;-)Ale z którego pudełka? Hę? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Przepraszam że w tym wątku ale chciałbym się dowiedzieć gdzie dostanę białego squirma na larwę lub inny materiał do tułowia białego robaka proszę o pomoc .z góry Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Przepraszam że w tym wątku ale chciałbym się dowiedzieć gdzie dostanę białego squirma na larwę lub inny materiał do tułowia białego robaka proszę o pomoc .z góry Dziękuję .Są w ofercie Trapera: Pewnie dostaniesz w większości wędkarskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzięki za szybką odpowiedź ale to za proste chciałbym ukręcić coś z syntetyków lub gumowych imitacji tułowia sam i potrzebuje info o materiale muchowym który się do tego nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzięki za szybką odpowiedź ale to za proste chciałbym ukręcić coś z syntetyków lub gumowych imitacji tułowia sam i potrzebuje info o materiale muchowym który się do tego nadajeJa używam veniarda lub rękawiczek chirurgicznych.https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/veniard-natural-latex-sheet/s/12638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzięki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Są w ofercie Trapera: Pewnie dostaniesz w większości wędkarskich...Kurcze, sorry pomyliłem fora... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam.Sam zacząłeś ... Nie kryguj się jak inni - ryby lubią "mięso", a Ambush wyrywa z wody takie gluty bez najmniejszego problemu jeśli ktoś żyły nie cierpi https://youtu.be/ROWYZPaiNd4Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Klinkhamer i E-12, czyli... ...zaklinanie rzeczywistości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (...)E-12(...)Europea... Cóż to za cudowny wzór. Uwielbiam! Choć widzę że u Kolegi trochę "oszukany" i podbity CdC... Zupełnie nie potrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Europea... Cóż to za cudowny wzór. Uwielbiam! Choć widzę że u Kolegi trochę "oszukany" i podbity CdC... Zupełnie nie potrzebnie. Biję się w piersi... Na swoje usprawiedliwienie mam ładnych parę tuzinów "po bożemu" zawiązanych, to żelazny arsenał obok Nelson's Caddis, Renaflua i EHC.Pogoda jak na obrazku skłania do frywolnych eksperymentów, jak to CDC albo klinkowi dupy organzą okręcanie Swoją drogą odradzam pióra piersiowe kaczki krzyżówki konfekcjonowane przez Veniard, straszne siano. Leżało zeszłego lata dorodne truchło na mojej ulicy, pod oknem niemal, głupi się nie schyliłem... Edytowane 4 Lutego 2021 przez Marvin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (...) Pogoda jak na obrazku skłania do frywolnych eksperymentów, jak to CDC albo klinkowi dupy organzą okręcanie (...)Sam jestem wyznawcą trzymania się oryginalnych receptur, ale w przypadku Klinka można zauważyć trend iż przestaje to być wzór jako taki. Teraz można to uznać za styl wiązania muchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Ćwiczenia do świetnej książki Blane'a Chockletta (polecam)- craftfur game changer. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Biję się w piersi... Na swoje usprawiedliwienie mam ładnych parę tuzinów "po bożemu" zawiązanych, to żelazny arsenał obok Nelson's Caddis, Renaflua i EHC.Pogoda jak na obrazku skłania do frywolnych eksperymentów, jak to CDC albo klinkowi dupy organzą okręcanie Swoją drogą odradzam pióra piersiowe kaczki krzyżówki konfekcjonowane przez Veniard, straszne siano. Leżało zeszłego lata dorodne truchło na mojej ulicy, pod oknem niemal, głupi się nie schyliłem...Czasami warto pogadać z myśliwymi i pióra mamy pierwyj sort. Bynajmniej ja tak postępuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Czasami warto pogadać z myśliwymi i pióra mamy pierwyj sort. Bynajmniej ja tak postępuję.PRZYNAJMNIEJ... Bynajmniej jest zaprzeczeniem... (taki mały Offtopic w ramach czystości języka) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi