Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Nic ciekawego byś nie zobaczył,....   

Wrzuc fote to Ci powiem czy nic ciekawego. Ostatniej jesieni odkrylem, a wlasciwie zostal mi pokazany Griffins Gnat. Zapewne dla wielu to nic nadzwyczajnego, a dla mnie odkrycie. Poza tym jesli nie pokazesz wzorcow to nie pozostanie Ci nic innego jak narzekanie na teczowe pedalki. 

No tak - w aktualnie istniejącej cywilizacji, rozmowy bez obrazków tracą sens. Dlatego ja nie istnieję,, w wystawkach oraz galeriach, podobnie jak tajemna zawartość moich pudełeczek  :) 

A jak przymykasz oczy, to nie potrafisz sam sobie wyobrazić muchy?   

• Like 1

Przestańcie karmić trola. Kurła kiedyś to było a teraz to nima. Kiedyś to byli czasy a teraz nima czasu. O Panie za faraona to było wędkarstwo, ręcyma człowiek ryby łapał a tera to powymyślały jakieś wędki, żyłki, przynęty. Dajta spokój, kto to słyszał? Wchodzę w wątek popatrzeć na muszki, poczytać przydatnych informacji a tu wybija jakieś gó..o. Załóżcie sobie proszę wątek do wylewania żalów (proponuję nazwę: "Panie kurła kiedyś to było") i nie zaśmiecajcie go bezsensownymi dla tego wątku dyskusjami.

post-61051-0-61510800-1645903313_thumb.jpg

• Like 5

No tak - w aktualnie istniejącej cywilizacji, rozmowy bez obrazków tracą sens. Dlatego ja nie istnieję,, w wystawkach oraz galeriach, podobnie jak tajemna zawartość moich pudełeczek  :)

A jak przymykasz oczy, to nie potrafisz sam sobie wyobrazić muchy?   

Jak przymykam oczy to widze lekarstwo na raka, na aids, widze tez numery totolotka, widze przepis na rosol idealny, ale tak jak Tobie nie chce mi sie o tym pisac, a tym bardziej pokazywac zdjec, czy schematow. Masz racje, nie warto, co to wniesie?

• Like 2

Wieki temu, za głębokiej komuny, potrafiliśmy jakoś odszyfrować i wydedukować ze strzępków informacji sens i zawartość tego wszystkiego co się fly fishingiem zowie. A teraz, w czasach "pokoloruj mikołaja", wygląda jakoby nic nie było wystarczająco jasno objaśnione..

Zajrzyj na poniekąd sztandarowe forum ff, a zobaczysz tam to zagubienie w całej jaskrawości. Non stop, nieustająco..  :D

• Like 2

Wieki temu, za głębokiej komuny, potrafiliśmy jakoś odszyfrować i wydedukować ze strzępków informacji sens i zawartość tego wszystkiego co się fly fishingiem zowie. A teraz, w czasach "pokoloruj mikołaja", wygląda jakoby nic nie było wystarczająco jasno objaśnione..

Zajrzyj na poniekąd sztandarowe forum ff, a zobaczysz tam to zagubienie w całej jaskrawości. Non stop, nieustająco..  :D

Nie musze tam zagladac, wystarczy, ze zamkne oczy i sobie wyobraze. 

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Super. Zdradziłbyś technikę wykonania lub napisał jakich materiałów użyłeś. Pozdrawiam

Materiał to natural latex firmy Veniard. Pasek 0,5mm nawinięty od kolanka w stronę oczka i przewinięty żyłką. Całość pokryta cieniutką warstwą elastycznego lakieru uv.

• Like 4

Super. Zdradziłbyś technikę wykonania lub napisał jakich materiałów użyłeś. Pozdrawiam

Technika Dawid raczej bardzo prosta. https://www.flies-stepbystep.com/sztuczne-muchy/emergery/pupa-chruscika/

Aktualnie u nas oryginalny Veniard tylko w Fishing-mart. Ale masz bliżej. ;) Tylko daj znać kiedy i gdzie chciałbyś odebrać. Mam tego chyba sporo.

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...