TomCast Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 17cm, hak 4/0 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 18cm, hak 5/0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Na prośbę kolegi który zgarnął set much z giełdy, dorobiłem białą i czarną. Hak 7/0 długość 22cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 pytanie pozakonkursowe: Jakiej żywicy uzywsz do główek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Tej : https://www.flyartfishing.pl/materialy-muchowe/chemia/7069/loon-uv-clear-fly-finish-thick-1-2-oz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Lubię zestawienie czarnego z czerwonym. 16cm, hak 6/0. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Pierwsza klasa, bardzo ładnie wykonane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 16cm, hak 6/0. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 12cm, hak 4/0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Royal Coachman V #14 Edytowane 9 Lutego 2024 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Nie za krótkie skrzydełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Nie za krótkie skrzydełka?Są rozłożone na boki, wydawało się że wysokość będzie dobra, później wyszło jak wyszło Mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Royal Coachman V #14Jazie oszaleją Edytowane 9 Lutego 2024 przez kolpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 White Wulff #12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 (edytowane) White Wulff V #10 Edytowane 11 Lutego 2024 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Czesc chlopaki.Czy mozecie podzielic sie sposobem w jaki przyklejacie oczy do takich duzych strimerow? Poprosilbym o krok po kroku bo mi to nie idzie za dobrze i szukam lepszego sposobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Najpierw przyklejam jakimś superglue, a potem wyciskam" bogatą" krople kleju UV, rozprowadzam po oczku, tak żeby zahaczyć o sierść i porządnie z nią zespolić. Do większych much używam oczu "tab eyes" od Pike Terror Flies (mocowane nicią wiodacą). Sent from my Armor 8 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Ja ostatnio zamówiłem coś takiego: https://pl.aliexpress.com/item/1005004230244917.html Wygląda ciekawie i powinno się sprawdzić.Dam znać jak się wezmę za szczupakowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Ja stosuję gotowe maski i przyklejam je na szybkoschnący klej epoksydowy. Są różne rozmiary. Przykład: https://bogdangawlik.pl/product-pol-11190-BG-Fish-Masks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Mam tez te maski, ale nie za bardzo mi pasuja bo maksymalny rozmiar oka to 8,5mm. Ja potrzebuje te wieksze do much na kahak 6/0 czy 8/0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Mokra mojego pomysłu na klenie i jazie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Taki March Brown Spider beż ogonka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Mokra mojego pomysłu na klenie i jazie [/size][/size]Fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Taki March Brown Spider beż ogonka Ze skrzydłem z antronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Ze skrzydłem z antronu a tułów i reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi