peresada Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Zima ciągle nie przyszła, jeszcze w miarę ciepło więc popełniłem te trzy mini squidros. Może oszukam jakiegoś pstrąga jutro :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Zimowe kolory, czerwono biały sie sprawdza, może taki stonowany z niebieskim tez będzie skuteczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 21 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 (edytowane) Ostatnio trafiłem na wyjątkowo długi Nayat, od razu pomyślałem o streamerze na głowacice. Wyszło bez naciągania 23cm. Na shanku 30mm z hakiem chyba 4/0, łączenie haka z shankiem usztywnione rurką termokurczliwą więc hak jest w dobrej pozycji a w razie holu jest na tyle elastycznie że nie robi się dźwignia. Może jeszcze będzie miał okazje się wymoczyć w Dunajcu w tym sezonie. Oczy też w rozmiarze głowacicowym Edytowane 21 Listopada 2024 przez Pasta 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Smakowita, pogoda dobra walcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Ostatnio duże skuteczniejsze okazały się ogony złote, przy tym zestawieniu kolorów. A tylny hak grotem w dół. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_256 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Flagowce się sprawdzają...https://youtube.com/shorts/fCH_IijlXdI?si=4ut3ZvU1X247dIwO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Jutro przetestuje ważkę na wzdręgach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia fajna muszka a ogonek pleciony z marabuta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia fajna muszka a ogonek pleciony z marabuta ?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Ponieważ klenie u mnie zbierają małe czarne żuczki, to na jutro zrobiłem kilka takich Edytowane 16 Kwietnia przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Kilka dla kolegi ze swojego pudełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Dziś testy papugi ;P Ta jest mała, ok 16 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca muszę się przyznać ze zonker z królika to mój ulubiony material który wykorzystuje do wiązania much z przeznaczeniem do pstrągowego speyowania.praca tej sierści jest chyba po prostu najlepsza. no i ryby ja również lubią :-)jednocześnie jego największa wada jest jego waga. po nasiąknięciu woda jest bardzo ciężki i skutecznie psuje nam zabawę.oczywiście można to obejść stosując cięższy zestaw, ale jaka będzie frajda z holu ryby 50cm na kij w klasie 5?raczej niewielka. wiec nieustannie poszukuje alternatyw. oczywista jeżeli mamy dobre warunki mało wiatru ect, to zonkekerem rzuca się w miarę przyzwoicie.przy warunkach utrudnianych warto mies w pudełku cos lżejszego a przy tym równie skutecznego.mamy obecnie naprawdę duży wybór lekkich syntetycznych materiałów które pracuje nieźle i przy tym dają nam jakaś objętość profilu muchyponiżej taki lekka mucha zrobiona z odrobiny sierści lisa na ogonie dałem dwa piórka koguta z dżungli na skrzydle dwa piora koguta i masa cienkich włókien zwanych "voodoo fibres"do tego jakiś flash i mamy gotową muchę. jest bardzo lekka, pięknie chodzi w nurcie i jest skuteczna.polecam i pozdrawiam url=https://postimg.cc/tstrq5mj][/url] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Nie do końca mucha i nie do końca trzymałem się oryginału, bo nie lubie Wole coś po swojemu. Nie długo testy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca A tu trzeci, już po uzbrojeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Nie do końca mucha i nie do końca trzymałem się oryginału, bo nie lubie Wole coś po swojemu. Nie długo testy. Ile to waży samo w sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Ile to waży samo w sobie?Ok 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi