Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 ŁadneNie wiem czy pisałem ale zaskakujesz mnie Panie Peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 A to moje bardzo suche na wiślane kleniojazie @APTEKARZ napisz coś więcej o tych swoich super suchych muchach z czego są zrobione jakie haki itp. a jak by był jakiś filmik to już by było naprawdę super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 szpiegu materiały których używam to:korpus-gąbka{ Fly Foam }skrzydełka-materiał{Sheer Wing,Web Wing}nóżki-gumki{sili legs}haczyki-gamakatsu nr 6 i 8.Oprócz haków wszystko dostępne w sklepie tajmien i u Gawlika.Korpusy trzeba zrobić na igle,potem to związać na haczyku,nóżki przewlekasz igłą przez korpus i zabezpieczasz klejem.Muchy się bardzo dobrze ustawiają w wodzie i nie ma szans ich zatopić,co ważne bardzo dobrze widoczne na tafi ze znacznej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Korpusy trzeba zrobić na igle,potem to związać na haczyku,nóżki przewlekasz igłą przez korpus i zabezpieczasz klejem. tak mi mów a ja nie wiem o co chodzi w tym miesiącu dostane swoje pierwsze imadło więc wiesz sam totalna magia z tą igłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 To wstawię jak znajdę chwilę czasu jakieś fotki krok po kroku.to są proste muchy i na 100% sobie poradzisz.Mi też było ciężko wrócić do kręcenia bo miałem przerwę w muszce parę ładnych lat.Teraz wracam.Kilka lat wstecz było trudniej o materiały,teraz to jest duże pole do popisu.Gąbeczki,nóżki,skrzydełka do wyboru do koloru.Do jutra postaram się wyrobić z fotkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 fajnie APTEKARZ zarówno dla mnie jak i dla parunastu innych użytkowników będzie to super temat wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Koń polny krok po kroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 c.d. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Klej i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 dzięki za materiał step by step na pewno się przyda <_< czekamy na inne wzory much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ok.Tym czasem wzorek z pszczółki maji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jak jazioklenie reagują na takie ping-pongi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Na koniki i chrusty bardzo dobrze a ważka to wydumka z nudów ukręcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 @Aptekarz, ekstra pokaz. Bardzo zgrabnie to wygląda. Efekt ciekawy i prezentacja czytelna.I można - w ramach atraktora - miodem pociągnąć, serwując kleniom prawdziwą pszczółkę Maję @Peresada, bardzo przekonujące są Twoje muchy.Czekam na kolejne, Wasze oraz innych krętaczy, popisy. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wczoraj tak kombinowałem i ukręciłem MUCHĘ plujke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi