kryst Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Michał, Jak Ciebie zobaczę, to ..... odpalimy Zeppelina! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mifek- spokojnie, spokojnie. Muchy beda Ja tez :D Bujozabierz jakis ostry nóż...do filetowania.......norek amerykanskich czerwonookich naturalnie Mifciu, Noże przygotowane! Jak nie będzie co skin'ować, to zawsze zostaje Bujo - Baron Polskiego Flyfishing'u na Oczyźnie. A tak poważnie, to jakiś Niemiec będzie na naszym zlocie? Wtedy byłoby łatwiej! <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 swego czasu mazylo sie to Tomkowi_N oraz Bramo. niestety z tego co wiem roche sie im pokomplikowalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 cholera jasna,patrzę na te muchy i wiem jedno....mam nadzieję że na zlocie nie dam się zarazić ja już na jedną ruchoma szpulkę umie łowić wiec tych wszystkich @standerusów i @bujo muszę omijać szerokim łukiem muchy oczywiście pierwsza klasa , aż dziw że z kilku kłaków jelenia czy sarny można ukręcić przynętę na którą biorą rybki a i przy okazji tak fajnie wyglądają no i lepiej żeby @mirat mi nad wartą tym ustrojstwem nad głową nie machał bo zdejmę go bez wahania z miejscówki jakimś wobkiem słusznej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jedyny sposób na uniknięcie zarazy to nie zbliżanie się bliżej niż 10m do ekranu monitora i 100km do miejsca zlotu A i to nie wiem czy pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 i jeszcze taki link w temacie łososiowym, może mniej użytkowe... http://www.galeriamuchowa.pl/?level=album&id=40 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam, @kryst, @mifek- skoro juz mnie meczycie tym filetowaniem nich wam bedzie. Co do Niemcow- zostawie bez komentarza :D Mozliwe, ze bede musial sie przeniesc do Monachium na jakis czas to bedzie pole do popisu @tofik- mucha moze byc dopelnieniem innych metod jakich uzywamy.Czesto nie potrzeba nawet ryb bo same rzuty daja duzo przyjemnosci, szczegolnie te udane tak wiec nie pokazuj sie blisko nas :D Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Fajne łososiówki Bujo.A to moja nowa gąbka-Żabka- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 nie no kurde kermit jak ta lala. aptekarz to ja bym jeszcze prosil zebys jakas myszke albo szczurka zrobil i normalnie nic wiecej nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Mifek będzie i szczurek czy myszka.Tym czasem wykręciłem zaskrońca.Mucha łamaniec a to Ci dopiero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jako muchy to średnio mi sie podobają ale jako przynęta spinningowa bardzo fajna .Jezeli coś na to złowisz to wtedy jest gites.O ile w skuteczność tego froga jestem w stanie uwierzyć to nie jestem przekonany do skuteczności tego piankowego chruścika.Jezeli w czasie rujki chruscika złowisz na to pstrąga to cofam wszystko co napisałem .A jak złowisz na niego lipienia na sanie to jesteś dla mnie miszczu krecenia piankowców .Nie bież tylko tego co napisałem jako wybieg personalny czy mega krytyke twoich much .Ot takie moje przemyslenia .P.S zyczę obfitych połowów piankowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Żabka fajna ale bardziej interesuje mnie ta muchóweczka na zdjęciu Batson RX6 9`#5 Toć to była moja po korku poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tomi78 to są muchy na Wisłę nizinną pod słusznego klenia/jazia i dlatego takie są.Na pstrągi się nie wybieram bo mnie to nie rajcuje.Luknij sobie kilka postów wyżej jakiego koloru jest woda gdzie mają zastosowanie.Natomiast wszelkie mikruski i sierściuszki to sobie możesz tam puszczać w nieskończoność bez efektu.Rzeka nizinna do odrębny temat i tylko to mnie interesuje oraz sprzęt i przynęty pod jej warunki które są całkowicie odmienne od pstrągowych rzek o krystalicznie czystej wodzie.Parę słów krytyki nie zaszkodzi spoko i nie biorę tego do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Żabka fajna ale bardziej interesuje mnie ta muchóweczka na zdjęciu Batson RX6 9`#5 Toć to była moja po korku poznaje Tak Trout to Twoja muchóweczka.Wracam do muszki po 4letniej przerwie,będzie to odskocznia od casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jeżeli to muszki na Wisłe to faktycznie inna bajka .Ja łowie na Dunajcu i Sanie dlatego miałem wątpliwosci co do ich skutecznosci.Poprostu wiem ile trzeba sie czasami nakąbinować zeby tym cwaniakom coś dobrać ,na os San to czasmi mam wrażenie że lipienie licza ilość odnuży w muszkach .Jeżli już powruciłeś do muszki to może skusisz sie na Os Dunajec napewno nie będziesz żałował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tomi78 na pewno się skuszę.Coś tam będę kręcił na górskie wody niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam!następna z przeznaczeniem oceanicznymzrobiona z zamysłem oszukania bassa. tylko czy basy ją docenią?zobaczymy - nić lagartun xx strong- hak varivas 2610 ST-V numer 1- super hair (biały)- mylard holo- dna charteruse i olivka- cristal flash- paw ( pierze)- epoxy- szklaneczka destylatu - 20 minut wolnego czasu trochę kiepska fotka, bo ciżko zrobić z lampą a bez wychodzi dosyć ciemna...pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 http://www.grahamowengallery.com/fishing/more-fly-tying.html żółwik jest 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam!następna z przeznaczeniem oceanicznymzrobiona z zamysłem oszukania bassa. tylko czy basy ją docenią?zobaczymy - nić lagartun xx strong- hak varivas 2610 ST-V numer 1- super hair (biały)- mylard holo- dna charteruse i olivka- cristal flash- paw ( pierze)- epoxy- szklaneczka destylatu - 20 minut wolnego czasu trochę kiepska fotka, bo ciżko zrobić z lampą a bez wychodzi dosyć ciemna...pozdrówka Krzychu, sand eel jest awesome. A jak robisz fotkę przyłóż do lampy zwykłą białą reklamówkę. Fajnie rozproszy błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 strimek fajny,a foto można też ustawić na macro i z bliska strzelić fotkę z jednoczesnie oswietlona muszką zwykła lampka biurkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 moje szczupakowe kermity -foam-nić Big Fly UNI-ad swier 4/0-żyłka do kosiarki do trawy (jako antyzaczep)-taśma ołowiana-deer belly hair-i zdecydowanie destylat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A to moje muchowe przygotowania na sezon 2010 Troszkę godzin się przesiedziało przy imadełku Na lipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Na pstrąga marabutowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Na bolka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Głowaczyki na pstrągala 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi