ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 A wiesz nie zwróciłem uwagi na to. Jako, że myślę o okoniu i sandaczach taką kolorystykę dobrałem.Jest ich więcej tylko nie skończone bo kręciłem je o 4 rano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 A dlaczego tylko o jednym okoniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 A dlaczego tylko o jednym okoniu ? Trzeba mieć jakiegoś testera Będzie jak z muchą u ruskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Chciałem TO tak tutaj zostawić na trochę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Z czego wykonany jest brzuch tej przynęty?I dlaczego taki kolor, a nie pomarańczowy czy inny rybi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Z czego wykonany jest brzuch tej przynęty?I dlaczego taki kolor, a nie pomarańczowy czy inny rybi ? Wszystko chciałbyś wiedzieć. Hak/buck tail/karbowany syntetyk/ Góra I dół Flash/piora/buck tail/ Snow runner Kolorystyka najczęściej sprawdzająca się na mojej wodzie.Najczęściej łowię na stawach i glinkach.Dodałem niebieskiego pierwszy raz do tej kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wcale nie wszystko chciałbym wiedziećZapytałem tylko dwie kwestie Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wcale nie wszystko chciałbym wiedziećZapytałem tylko dwie kwestie Dzięki za informacje[emoji14] [emoji14] [emoji14] Easy pisałem i zapomniałem o emotkach.Ja tu z telefonu nadaje A kot mi muchę żre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Michał fajna ta cytrynka, ale tego ryby nie zbierają Mallarda dołóż na jeżynkę następnym razem Kurde po wstępnej weryfikacji pstrągowo - lipieniowej stwierdzam że zbierają na Łupawie i nawet fajnie na wodzie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Może nie jest az tak cytrynowa. Generalnie ryby ich nie jedzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Widocznie Michał trafił na takie, co o tym nie wiedzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) U mnie na łowiskach cytrynki nie latająNatomiast jest taka powtarzająca się prawidłowość, że ryby jedzą ryby.I to regularnie. W menu dużych są ryby mniejsze, w tym małe pstrągi.I taka idea stoi za stosowaniem przynęt jak ta poniżej : 13 cm od czubku łebka do szpicy piórek .Akurat taka przekaska Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ślicznotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Okoń w dwóch wydaniach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Drugi zajebi****. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Drugi zajebi****. Do kwadratu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Split case BWO. Muszki zawiązane na TMC 900 #16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Fajne, co to za bajer na pochewce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Czesc.Może ktoś coś podpowiedzieć zanim zaczne marnować kolejne piórkaPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Split case BWO. Muszki zawiązane na TMC 900 #16Michał, ta pianka je utrzymuje na powierzchni, czy są takie "zawieszone" w toni dzięki niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Czesc.Może ktoś coś podpowiedzieć zanim zaczne marnować kolejne piórka PozdrawiamImho zbyt dużo materiału. Muchy są ciężkie. Napusz je na buck tail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Imho zbyt dużo materiału. Muchy są ciężkie. Napusz je na buck tail.Użyłem troche big fly fiber. Sadzisz,że jest zbyt wiele? Muchy ważą po 3g. Oczka 14mm.Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2017 przez michaaaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Łowiłeś na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dopiero dostaly oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi