janusz.walaszewski Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Jakiś "złowieszczy" spokój zapanował, Tomasz zamilkł, to może ja coś wstawię. Nie, żeby się chwalić, ale pokazać, że coś tam się kręci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hak ten sam, materiały inne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tomek musiał odespać noc spędzoną w towarzystwie wieżowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hak ten sam, materiały inne Jakbyś zrobił tułów o 1/3 krótszy to byłaby Clyde style.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mówisz i masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Skróć następne 1/3 i będzie Tummel Style 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tomek. Idź na hard, 2 źdbła z marabuta wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Jakiś czas temu takiego popełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Prawdziwy hardcore ezehiel. to imitacja rozwielitki w szkockim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Prawdziwy hardcore ezehiel. to imitacja rozwielitki w szkockim stylu. Ooo, widzę, że dowcipny kolega do nas dołączył.Ale jak to zrobić ? Jedyne co mi przychodzi do głowy - to "smarknąć" z glue gun'a kleksa tak na 1/3 od oczka haka i parę kłaczków na owego kleksa w odpowiednich miejscach przykleić. Oryginał poniżej, może ktoś ma lepszy pomysł Edytowane 27 Lipca 2018 przez Janusz Wałaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Może być i tak jak kombinujesz. Wcale nie dowcip, bo jak sobie klepniesz w googlu "daphnia imitation", to trochę tego wyskakuje. Tu dość ciekawy pomysł :http://www.flyloops.net/show_blog.php?blog_id_search=1263 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ak591bl #12Parę promieni marabuta i nićPrzepraszam za zbyt duże główki ale dziś moje oczy nie performują jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) @ezehiel Jestem wielkim fanem prostych i skutecznych wzorów. Wyglądają schludnie :)Ps.Co to za model haka?Pozdrawiam Edytowane 28 Lipca 2018 przez kleniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 @ezehiel Jestem wielkim fanem prostych i skutecznych wzorów. Wyglądają schludnie :)Ps.Co to za model haka?PozdrawiamModel podałem na początku Akita Ak591bl #12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 A no faktycznie, przeoczyłem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Chrusty, Varivas 2120WB, #10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ulubione, proste i duże kleniowo okoniowe fluo pawióweczki na brudną wodę. Hak VH231 Osprey barbless nymph no.8. Pozdrowienia, dobrego wieczoru.Marcin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Mokrasy z "pudełka" :-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Chciałem wkleić same zdjęcia, ale okazuje się , że muszę coś napisać w komentarzu ;-)Teraz powinno się udać.Miłego dnia! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Chciałem wkleić same zdjęcia, ale okazuje się , że muszę coś napisać w komentarzu ;-)Teraz powinno się udać.Miłego dnia!Niekoniecznie. Michał , jak chcesz wstawić zdjęcie bez pisania , to wystarczy wpisać kropkę i gotowe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Coś na grubszego zwierza 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie ma się co śmiać, jest taki czas, kiedy całkiem grube zwierze obżerają się takimi baby fish'ami Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Janusz Wałaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Chciałem wkleić same zdjęcia, ale okazuje się , że muszę coś napisać w komentarzu ;-)Teraz powinno się udać.Miłego dnia! Z góry przepraszam, ale chciałbym zapytać; ta "szekla" to żart, prowokacja, moneta obowiązująca w Lublinie, czy może wizualizacja monety, która jest "naszą przyszłością). Przepraszam, ale w kontekście tego co się dzieje u nas w Kraju i w jakim kierunku to zmierza, nie jest mi do śmiechu. Jeśli ktoś poczuł się urażony - to przepraszam. P.S. natomiast muchy, jak zwykle - "zajebiste" Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Janusz a co takiego dzieje się u nas w kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Rusty spinners zawiązane na Hanakach 130 #14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi