TomCast Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A to z dnia dzisiejszego Amber Caddis Pupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 I jeszcze brązki z akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Przygotowania do sezonu letniego w toku. Muchy szczupakowe. Trzy pierwsze made by Bujo, z moim wykończeniem. Reszta moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Made byMade in to sa pierdy i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Piękne,piękne Tomcast,ostatnia podobna do Tiny Turner.To ja wstawię taka banalną muszkę która niebawem będzie testowana na Jaśkach i Kleniach wiślanych.Mimo steru bardzo łatwo ją wyrwać z wody!co nie przy każdym muchowobku jest proste.Tym czasem skupiłem się stricte na konstrukcji i jej pracy,potem może będzie coś dla oka wedkarza Muszka jest bardzo trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Piękne,piękne Tomcast,ostatnia podobna do Tiny Turner. Prawda Starałem się jak moglem, żeby choć trochę ją przypominała Ciekawa muszka. Próbowałeś już wcześniej takiej budowy? Zobaczymy co testy pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Swego czasu łowiąc na gąbki,jedna mi się rozwaliła z przodu i zrobiło się samo coś na kształt steru.Zauważyłem że muszka zaczęła fajnie chodzić przez ten mankament i łowiłem na nią klenie-rzut w poprzek nurtu i sprowadzenie wachlarzem a jeszcze lepiej przerzutka sznura w dół nurtu tak żeby startowała smużąc z prądem i przy wyjściu na zakręcie przeważnie kleń nie mógł się powstrzymać,ale tu w tej praca jest stabilna i naprawdę powinno coś z tego być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Przygotowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 super. Ja czekam na swoje od Salar'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Andrzej, ja nie wiem czy te szczupaki to wytrzymają jak wpadniemy z tymi muchami. Albo będę się rzucać na nie jak oparzone, albo zwieją na brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 TomCast i Andrzej Stanek, wasze muszyska cieszą moje oczy, mam nadzieję, że oczy szczupaków również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Super muszyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Made byMade in to sa pierdy i inne takie kuba a skad wiesz ze te muszki ... nie wyszly z wnętrza michala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Andrzeju kręć pod Bolenie już zaczynają się kręcić i nie idzie wobków spokojnie przetestować bo przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Nie dają spokojnie jazia złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Coś tam zaczynam kręcić. Idzie z oporami, nie moja ryba. Na sezon będą gotowe pod te nasze jedenastostopowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie dają spokojnie jazia złowić ...........u mnie na Jaśki przyjdzie czas w lecie i na gąbki będziem je golić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nauki ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tomcast fajne te Twoje muszki.Andrzeju weź wstaw te Boleniowe strimki dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi