Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

sprobuje i ja cos pokazac chociaz wiem, ze to nic takiego w porownaniu z tymi wszystkimi arcydzielami rekodzielnictwa, ktore tu widzialem  :good:

Poniewz lowie wylacznie na suchary kijem najwyzej klasy 3, przedstawiam mojego faworyta, ktory wiaze sie szybko, latwo i tanio.

Na ten wzor lowie 90% wszystkich moich pstragow , lipieni, kleni itd. i to od wielu juz lat.

post-66005-0-08904600-1547760725_thumb.jpg

Moja CDC mucha nad muchami :rockon:

• Like 9

sprobuje i ja cos pokazac chociaz wiem, ze to nic takiego w porownaniu z tymi wszystkimi arcydzielami rekodzielnictwa, ktore tu widzialem :good:

Poniewz lowie wylacznie na suchary kijem najwyzej klasy 3, przedstawiam mojego faworyta, ktory wiaze sie szybko, latwo i tanio.

Na ten wzor lowie 90% wszystkich moich pstragow , lipieni, kleni itd. i to od wielu juz lat.

DSC00364-1 (101).JPG

Moja CDC mucha nad muchami :rockon:

Materiałami się pochwal. :)

Dziękuję, ta filigranowość to bardziej dla oka czy dla ryb?

Jeśli wyczuwasz w tym silikonie niewystarczającą mobilność, to pędzę ze sprostowaniem iż jest wystarczająca. :-)

:) chyba jednak dla oka, rybie ma tylko wygladac smakowicie.

W sumie ladna robota, :clappinghands:  a ewentualna krytyka nie byla zamierzona,

Krytyka każda jest wskazana o ile ma uzasadnienie. ;-)
Te silikony w tej muszce to bonus i doładowanie do mobilności, bo samo gołe PT przyznaj, że choć prowokujące wyglądem ryby, ruchliwe to jest średnio ;-)
Pewnie można by zejść z gumą o rozmiar niżej, ale jakoś tak ten kolor i ta grubość zagrały mi przy wyborze ;-)
Będzie jeszcze kilka podobnych wzorów i w którymś kolejnym spróbujemy cieniej.
Czuwaj! ;-)

Edytowane przez MichałZ

Krytyka każda jest wskazana o ile ma uzasadnienie. ;-)

Te silikony w tej muszce to bonus i doładowanie do mobilności, bo samo gołe PT przyznaj, że choć prowokujące wyglądem ryby, ruchliwe to jest średnio ;-)

Pewnie można by zejść z gumą o rozmiar niżej, ale jakoś tak ten kolor i ta grubość zagrały mi przy wyborze ;-)

Będzie jeszcze kilka podobnych wzorów i w którymś kolejnym spróbujemy cieniej.

Czuwaj! ;

Namaluj na nóżkach czarnym flamastrem ciapki, będą lepiej wyglądać :)

Edytowane przez nord91

Przy niedzieli - klasyka w posępnym wydaniu.

Coś jak czernina zamiast rosołu...

gcl.jpg

Pod tym pretekstem chciałbym bardzo gorąco polecić - wszystkim, którym może się to przydać - poniższy filmik instruktażowy z YT.

Wyjątkowo cenny materiał z radami i patentami, szczególnie odnośnie jeżynki, które z powodzeniem przeniosłem na inne wzory.

Uporczywie do niego wracam, mozolnie szlifując warsztat.

Edytowane przez Marvin
  • Like 11