hi tower Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) (...)Testy muchy boleniowej nie tędy droga EDIT: Sorrki, ale z niewiadomych mi przyczyn przeczytałem "muchy belonowej". Odwołuje. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To wygląda na to że skrzydełka dobrze robie, trzeba jeszcze potrenować.W ramach odskoczni pierwsze zonkerki na tubkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dalsza cześć moich początków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Za raz będzie chodziła March brown. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 się zaczynają wyloty... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Pierwszy sezon z muchówką w dłoni i pierwsza imitacja jętki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Czas na wylot jętki Edytowane 13 Maja 2015 przez TomCast 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Trzeba było uzupełnić pudełko, dzisiaj "pokręcony" dzień krętacza przy imadełku.Na weekend suszenie ! Jaziom ostatnio smakowały.Hasło przewodnie: chrust i jętka, a i widelnica się zaplątała... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Trzeba było uzupełnić pudełko, dzisiaj "pokręcony" dzień krętacza przy imadełku.Na weekend suszenie ! Jaziom ostatnio smakowały.Hasło przewodnie: chrust i jętka, a i widelnica się zaplątała...O Tomku dokręć jeszcze z 20 szt. dla mnie bo ostatnio też jaśkom smakowały,a weekend tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) ok dla Ciebie nakręcę jutro, jak się wyrobię bo setka leci jeszcze do Darka a w niedziele kręcę dla chłopaków na Puchar Nysy. Edytowane 15 Maja 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Z cyklu marne początki krętacza. Miała wyjść jętka ale po tym jak jej przypadkowo podpaliłem ogon :-/ ale co mi tam i tak wam pokażę ;-) jakieś sugestie? ext body pianka nić czarna, skrzydełka b. ciekawy materiał (sztuczny liść) jeżynka piórko nieznanego pochodzenia z zabawki dla kota ;-) hehe taka tam luźna inspiracja, ale i tak ją wrzucę do wody może coś ją pożre?? Edytowane 15 Maja 2015 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Z cyklu marne początki krętacza. Miała wyjść jętka ale po tym jak jej przypadkowo podpaliłem ogon :-/ ale co mi tam i tak wam pokażę ;-) jakieś sugestie? ext body pianka nić czarna, skrzydełka b. ciekawy materiał (sztuczny liść) jeżynka piórko nieznanego pochodzenia z zabawki dla kota ;-) hehe taka tam luźna inspiracja, ale i tak ją wrzucę do wody może coś ją pożre?? Kot na pewno się nią z chęcią pobawi gdy mu siądzie na nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Kot na pewno się nią z chęcią pobawi gdy mu siądzie na nosie. Nie mam kota ;-) bardziej myślałem o kleniskach kręcąc tego cudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zamówienie dla kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Taki tam chruścik na wieczorne kropki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 minitubki na letnią trotkę i inne ryby w kropki ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Trochę większe chrusty na specjalne okazję Haki #10 Varivasa. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 a co Ty tam za dubbing dałeś?? Naturalny jakiś??Nie namaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Wiewiórka z foką Poza tym nie wiem czy zauważyłeś że z tyłu wystaję pianka. Edytowane 23 Maja 2015 przez TomCast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 widziałem że ma dwa odwłoki ;-)Pozwolę sobie skopiować, ale z slf z przodu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Kopiuj, po to wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Co prawda nie muchy ale jigi Na prośbę kolegi, który tylko spinninguje, a ja połowiłem na strimerki Haki #4, waga 2,2g. Edytowane 26 Maja 2015 przez TomCast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam, Oto kilka moich, ukonczonych juz much na szczupaki: Pozdrawiam, Bitrut 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Trochę większe chrusty na specjalne okazję Haki #10 Varivasa. Na "specjalna okazję" (czyt. duże pstrągi) robię na #6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi