Kamil_Be Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 TRZEBA UMIEĆ ŁAPAĆ RYBY !!!!!! Łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Absolutnie nie neguję fenwick'a ale jak można opisać kijek 3-21? po mojemu +- to by było 2g+1"paproch do 16g+shaker 3.25" Na dobrą obsługę 3-21 to ja chyba 3 patyki potrzebuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ehh szkoda gadać. weź chłopie idź na ryby a nie mi tu piszesz bagroły.ten kij obsluzy i 30-35, marudzisz i robisz zamęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mam ten kij i dla mnie rewelacja pod szczupaki i obrotówki 3-4 jak i gumy. Zestaw skomponowany z kołowrotkiem Vanquish 4000 poezja i finezja łowienia spinningiem.Jedyna bolączka to rękojeść na której ukręcił ni się korek ,podobno nie tylko mi wiec jest słaby.A i tak kupię taki następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam! Proszę o opinie na temat tego kija Fenwick Aetos A661 MFS(1,98m/3-21g/6-14lb.Czy warto kupić ten kij do opadu i czy na sandacze będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam to typowy kij do opadu b.szybki idealna waga 98g .piękne wykonanie i ugiecie . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ja przerzucilem sie z ateosa na wordl clasa do 18 gr i jest przepasc na korzyść wc , jesli lowisz do 20 gr to pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi