Guzu Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam czy tylko u mnie nie dalo sie wejsc na forum w niedzielny wieczor 22.02.2015 ? Dzis rano wyglada,ze wszystko dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) u mnie tez nie działało , pewnie jakaś awaria na serwerze Edytowane 23 Lutego 2015 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) hmmm, u mnie forum działałonie zauważyłem problemów... Update: znaczy za wcześnie spać poszedłem ;-) Edytowane 23 Lutego 2015 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mieliśmy mały problem z bazą danych. Dzisiaj nad ranem problem został rozwiązany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Czyli Remek czuwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mieliśmy mały problem z bazą danych. Dzisiaj nad ranem problem został rozwiązany.Nieźle "nad ranem", bo o 1.45 jeszcze nie działało. Ale widać, "ktoś nie śpi, aby rankiem jerka mógł czytać ktoś, to są zwyczajne dzieje"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 4:02 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 4:02 Szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Potwierdzam był komunikat, coś właśnie o "database" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam
czy tylko u mnie nie dalo sie wejsc na forum w niedzielny wieczor 22.02.2015 ?
Dzis rano wyglada,ze wszystko dziala...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi