spinn1990 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 100 sztuk dlugosci max 1,5cm w 3 dni??!!! to TY zdolny musisz byc Nigdzie nie napisałem, że strugam 100 wobków w 3 dni. Co do takiego extra tempa... To wtedy jedzie się niestety na ilość, a nie jakość Przerabiałem to. Do handlu ok, ale... Poza tym wygląd to nic! Właśnie przeczytałem Twojego ostatniego posta i aż się przeraziłem... mistrzu nie porownuj handlu do wedkarstwa!!!...takie rzeczy to mozesz robic w tesco lub biedronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A TY robisz wobki typowo pracujace owadopodobne Który owad kolebie się na boki hihi... Raczej machają nóżkami i skrzydełkami No chyba, że masz wobki na baterie To taki żarcik. Powodzenia w sprzedaży, bo rozumiem, że te 100sztuk w 3dni to nie na własne potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A TY robisz wobki typowo pracujace owadopodobne Który owad kolebie się na boki hihi... Raczej machają nóżkami i skrzydełkami No chyba, że masz wobki na baterie To taki żarcik. Powodzenia w sprzedaży, bo rozumiem, że te 100sztuk w 3dni to nie na własne potrzeby dzieki, Tobie rowniez zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zamykam watek bo nie podoba mi sie ton i charakter dyskusji. Kolego spinn 1990, dostajesz ostrzezenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi