pacek222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam,zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych kolegów o pomoc w odpowiednim dopasowaniu młynków do zadań nad wodą,mam dwa Premiery jeden z hamulcem magnetycznym i drugi podwójny hamulec odśrodkowy z magnetycznym i tu moje pytanie który lepiej spasować z zestawem od 7 do 20gr a który do zestawu pod średnie jerki 25-75gr będę wdzięczny za rady. Edytowane 23 Lutego 2015 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Magnetyk do lżejszych, odśrodkowy do tych cięższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Magnetyk do lżejszych, odśrodkowy do tych cięższych.Tylko tutaj w dwóch magnetyk. Bez róznicy.To 3 generacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam,zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych kolegów o pomoc w odpowiednim dopasowaniu młynków do zadań nad wodą,mam dwa Premiery jeden z hamulcem magnetycznym i drugi podwójny chamulec odśrodkowy z magnetycznym i tu moje pytanie który lepiej spasować z zestawem od 7 do 20gr a który do zestawu pod średnie jerki 25-75gr będę wdzięczny za rady.https://www.facebook.com/marian.chamulec Edytowane 23 Lutego 2015 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tylko tutaj w dwóch magnetyk. Bez róznicy.To 3 generacja ?Jeden to pierwsza a drugi druga generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) ... Edytowane 23 Lutego 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Premier do wszystkiego dobry,ale doszedłem do wniosku że pierwsza generacja lepsza do lżejszych bedzie,na szpólce brak rozetki z hamulcem odśrodkowym i wygląda na to że lżejsza jest,tak że problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 https://www.facebook.com/marian.chamulec Kurcze taki byk,jak ja to wyczarowałem jak cztery słowa wcześniej poprawnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oznacza to tylko tyle, że jesteś normalnym, omylnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oznacza to tylko tyle, że jesteś normalnym, omylnym człowiekiem A tutaj jest to nieoczywista, niewątpliwa zaleta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 To daj na wagę szpulki i też może oceń z którego lepiej startuje lekki wab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Niestety brak odpowiedniej wagi i lód ogranicza możliwości testów szpula lżejsza się wydaje w pierwszej generacji z racji braku rozety hamulca odśrodkowego dlatego na niego trafiła plećka 10lb a na drugą generację 30lb do jerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Docelowo do lekkiego zestawu miał być Revo LT ale trafił się Premier w dobrej cenie to szkoda było nie skorzystać lżej niż 5gr nie mam w planach a z tym spokojnie Premier sobie poradzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedkarzpolski Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam! O ile nie za pozno wtrącam swoje piec groszy,to chciałbym się podzielić informacja,ze premiery drugiej i trzeciej generacji to kreciolki obslugujace lekkie przynęty od 7 do 30 gram maksymalnie.Nie wiem jak sprawa się ma z pierwsza gen.,ale podejrzewam,ze zbyt wielkiej roznicy tutaj nie ma. pozdrawiam: Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ciekawe, w jaki sposób sprawdzasz górną granicę? Na jakiej podstawie piszesz, iż np. Premier II gen. ma górną granicę 30 g? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam! O ile nie za pozno wtrącam swoje piec groszy,to chciałbym się podzielić informacja,ze premiery drugiej i trzeciej generacji to kreciolki obslugujace lekkie przynęty od 7 do 30 gram maksymalnie.Nie wiem jak sprawa się ma z pierwsza gen.,ale podejrzewam,ze zbyt wielkiej roznicy tutaj nie ma. pozdrawiam: Mariusz "Jest już za późno" jak śpiewał klasyk niemniej to wspaniała informacja, że ich przeznaczenie to krajowa magiczna bariera 30g maksymalnie! Ciekaw jestem czy Product Manager Abu Garcia też już o tym wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ciekawe, w jaki sposób sprawdzasz górną granicę? Na jakiej podstawie piszesz, iż np. Premier II gen. ma górną granicę 30 g?Również jestem ciekawy jak kolega to sprawdzi może jakiś film z testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam! O ile nie za pozno wtrącam swoje piec groszy,to chciałbym się podzielić informacja,ze premiery drugiej i trzeciej generacji to kreciolki obslugujace lekkie przynęty od 7 do 30 gram maksymalnie.Nie wiem jak sprawa się ma z pierwsza gen.,ale podejrzewam,ze zbyt wielkiej roznicy tutaj nie ma. pozdrawiam: MariuszMocne wejście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Miałem Premiera II gen. Śmigałem przez 1 sezon między innymi Sliderami 10S. Głupio mi teraz bo zapewnę padzczkę, sprzedałem przyjacielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Cały sezon napieram drugą generacją między 30 a 80 i śladu zużycia nie widać Sory skłamał bym lakier słaby mają na korpusie ale środek chodzi idealnie. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Miałem Premiera II gen. Śmigałem przez 1 sezon między innymi Sliderami 10S. Głupio mi teraz bo zapewnę padzczkę, sprzedałem przyjacielowi Spokojnie BOB kolega na pewno Ci to wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Powinien bo sprzedałem za 4 stówki komplet fabryczny (ale go nabrałem he he ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 400 zł to na prawdę super cena za tyle też bym od Ciebie go kupił nawet tak skatowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi