Przemek Szymański Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie wiem,czy ciekawa. Sprawdźcie i proszę o opinie naklenie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Bardzo ciekawa, czytam ją od jakiegoś czasu Mi szczególnie przypadł do gustu cykl artykułów Kleniowe Pewniaki. Wypróbowałem /z sukcesami / na swoich łowiskach Dorado Lake. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 na klenie.pl jedna z lepszych na jakie wszedlem ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ...godna uwagi, dla miłośników klenia i nie tylko... polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wiele się zmieniło w tym roku na portalu. Oprócz nowego designu, wdrożyłem nowe forum, które rośnie merytorycznie. Oprócz wielu nowych materiałów, wystartował system ogłoszeń wędkarskich, który widoczny jest na stronie głównej.Zapraszam do zapoznania się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ...i do tego coraz więcej kleniarzy, z różnych stron świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 @Przemku.Bardzo ciekawa stronka z kleniami.Duży kleń to trudna ryba do złowienia.Mam kilka na rozkładzie ale złowionych na suchą i mokrą muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Bardzo fajna strona. Szczegolnie do gustu przypadl mi ostatni artykul Przemka Szymanskiego ''Tradycyjnie. Klenie''. Osobiscie lowie na Trencie i w najblizszym czsie zamierzam na Dove. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 WitamCiekawa stronka,fajne artykuły, z których na pewno zaczerpnę nową przydatną wiedzę dotyczącą tej wspaniałej ryby jaką niewątpliwie jest kleń.Sam czasami lubię się za nimi uganiać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.K Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Strona fajna od jakiegoś czasu sporo często bywam. A łowienie kleni na prawdę wciąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dzięki za miłe opinie, które pobudzają do większej pracy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Odświeżę temat,strona nie działa już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Oj nie.i to od paru lat.A szkoda bo była świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Oj nie.i to od paru lat.A szkoda bo była świetna!Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi