krisspin Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś z was posiada spinning Fenwick WALLEYE Rigging EWS772M-F. Szukam kija do łowienia z opadu na Odrze główki w przedziale 10-25g. Mam już Fenwicka Walleye Jigging EWS66M-F 198cm, który z łodzi jest idealny jednak z brzegu jest według mojego odczucia troszkę zbyt krótki. Edytowane 23 Lutego 2015 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zdaje sie ze temat o Fenwickach juz istnieje, chyba ze czegos nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zdaje sie ze temat o Fenwickach juz istnieje, chyba ze czegos nie wiemJakby kolega nie zauważyl to moje pytanie dotyczy konkretnego modelu a nie marki Fenwik. Pomimo 47 stron w temacie Fenwicka nie znalazłem informacji o tym konkretnym modelu i stąd wynika moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A nie masz przypadkiem sklepu z Fenwickami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jakby kolega nie zauważyl to moje pytanie dotyczy konkretnego modelu a nie marki Fenwik. Pomimo 47 stron w temacie Fenwicka nie znalazłem informacji o tym konkretnym modelu i stąd wynika moje pytanie. Ale możesz zadać pytanie w temacie Fenwick-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A nie masz przypadkiem sklepu z Fenwickami? Sklep jest, niestety mają tylko jeden stojak na którym jest kilkanaście modeli i nie mam możliwości pomacania konkretnego kijka. Dlatego moje pytanie gdyż wymienić spostrzeżenia z kimś kto takim kijkiem łowił bardzo może ułatwić podjęcie decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ale możesz zadać pytanie w temacie Fenwick-a.Dokładnie, ostatnio otworzyłem lodówkę a w niej Fenwick .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Mowisz wędka myślisz Fenwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Idąc za radą kolegów zadam pytanie w dziale Fenwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi