stanli Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam mam pytanie ....trochę z przypadku nabyłem lodke z silnikiem nazywa się ona almar 430d z silnikiem zaburtowym yamacha 55 wie ktoś może jakiego pływania się ona nadaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 duzers Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Do "szybkiego" pływania.Wygląda tak? Edytowane 23 Lutego 2015 przez piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam mam pytanie ....trochę z przypadku nabyłem lodke z silnikiem nazywa się ona almar 430d z silnikiem zaburtowym yamacha 55 wie ktoś może jakiego pływania się ona nadaje ?Jak 430 w nazwie łodzi to jej długość i do tego silnik 55KM, to do szybkiego pływania się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stanli Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tak to jest ta lodka co na zdjęciu nadbudowka troszkę inna a kadłub ten sam ....mało wiadomości w necie na temat tej lodzi ,chyba to jakiś wymierający dinozaur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wsiadać po prostu i płynąć jak szczelna oczywiście No i patent posiadać do 50km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Łodzie produkowane w latach 80-tych i 90 tych XX wieku, dlatego nie ma co się dziwić, że dinozaury na wymarciu.Może więcej informacji uzyskasz na forum motorowodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stanli Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzieki za informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stanli
Witam mam pytanie ....trochę z przypadku nabyłem lodke z silnikiem nazywa się ona almar 430d z silnikiem zaburtowym yamacha 55 wie ktoś może jakiego pływania się ona nadaje ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi