mxo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam kolegów Czy jest ktoś tutaj na forum kto wybiera sie może w ten weekend na zawody trociowe nad Parsete? Z chęcią bym pojechał ale samemu mi sie nie chce.. Jestem z wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niucha4 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 XIX ŚWIĘTO TROCI I ŁOSOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Adam, spoko nie będziesz sam... będzie rzeka pełna ryb... Niucha... zawody rozumiem w formule C i R... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niucha4 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Regulamin zawodów jest gdzieś dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niucha4 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 tylko program zawodów:http://tmp-parseta.pl/62-xix-swieto-troci-i-lososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) ok. Czyli wolna wola... jak wolna to jak zawsze... Ja dziękuje. Takie foto też się pojawią? Czy zmieniłeś zdanie. Wybacz Adamie, ale nic nie usprawiedliwia wstawiania takich zdjęć. Nie raz i nie dwa była o tym mowa. Proszę, nie publikuj więcej takich treści. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Adaś to był mój stary post z zeszłego roku Nie wybieram sie na zawody,ale lecę powalczyc wcześniej. Lecisz pograndzić?Nie dałem rady wpaść dziś ale zjawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Adam, wiem, że pisałeś w 2015. Kolega niucha4 napisał dziś. Foto pochodzi z innego portalu, wstawił w tym roku. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tak tez te foto widziałem na innym portalu.. Boli tak samo jak i Ciebie Adaś! My chyba Adamy jesteśmy z innej planety Normalni inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodstuff Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tak tez te foto widziałem na innym portalu..Boli tak samo jak i Ciebie Adaś! My chyba Adamy jesteśmy z innej planety Normalni inaczejJest nas więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niucha4 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Troszkę z innej beczki :Dzisiaj w południe, w Sali konferencyjnej Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Szczecinie, zostały otwarte koperty z ofertami dzierżawy (użytkowania rybackiego) Parsęty wraz z dopływami (w tym Kanału Drzewnego).W konkursie wzięło udział trzech oferentów: Okręg PZW w Szczecinie, Okręg PZW w Poznaniu i Związek Miast i Gmin Dorzecza Parsęty z siedzibą w Karlinie.Najwyższą ofertę (przeszło pół miliona rocznie na zarybienia) złożył Związek Miast i Gmin dorzecza Parsęty. Pomimo to nie wyłoniono dzisiaj zwycięzcy, ponieważ Okręg PZW w Poznaniu z drugą co do wielkości zadeklarowaną kwotą na zarybienia (około 300 tys) zapowiedział złożenie protestu.W zaistniałej sytuacji dyrektor Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Szczecinie ma 7 dni na rozpatrzenie odwołania, liczone od dnia wpłynięcia pisma.Z wędkarskim pozdrowieniemWiesław Skólmowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 To jest jakiś żart ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi