Żbiku Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Czy ktoś z Was ma jakąś większą wiedzę na temat blanków tej firmy? Trafił do mnie patyk zbudowany (wg informacji poprzedniego właściciela) w firmie Atlantis w 2004 roku na blanku Canadiana. Kij niestety nie ma żadnego opisu. W rozmowie z poprzednim właścicielem dowiedziałem się, że katalogowy c.w. opisany był na 21g. Kij ma 210cm długości, jest 2-częściowy, akcja fast. Blank w kolorze czarnym mat malowany.Może ktoś wie, jaki to może być model blanku? Edytowane 23 Maja 2018 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 FC zbroiło wędki na blankach Canadiana. Może tam wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Może ktoś wie, jaki to może być model blanku? CN700MLF2. Szukales gdzies wedki do lekkiego trola to i masz Pozdrawiam, Bujo Edytowane 24 Lutego 2015 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Miałem kiedyś Canadian'y, ale zawsze były to 2,40m ~14g... Byłem wtedy przekonany, że to najpopularniejsze modele.... A może ten był skrócony do 2,10 i stąd to 21g...??? Edytowane 24 Lutego 2015 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ..były 2.10...ja miałem 2.75 do 28gr. zerknij na stary film WMH na Pilchowicach - jeden z nich łowił takimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) CN700MLF2. Szukales gdzies wedki do lekkiego trola to i masz Kurde, Pan Google nie zna takiego modelu... :/ Skontaktowałem się z Pawłem Olszewskim. Potwierdził telefonicznie model z węgla IM6, 210cm do 21g. Wg niego nie było symbolu blanku. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kurde, Pan Google nie zna takiego modelu... :/ Skontaktowałem się z Pawłem Olszewskim. Potwierdził telefonicznie model z węgla IM6, 210cm do 21g. Wg niego nie było symbolu blanku. Witam, To, ze modele nie byly opisane jak oczekujesz to ja doskonale wiem, aby wyjasnic: CN- Canadian, 700- dlugosc, 7 stop, ML- medium light, moze byc i medium, F- fast, 2- ilosc skladow Skoro chciales to masz Blanki sprowadal FC, skad to oni wiedza, wujek google nie pomoze. To byly czasy gdy blanki Blue Rapid kosztowaly ponad tysiaka, te pewnie polowe mniej, to solidne konstrukcje, w obecnych realiach moze i nie za lekkie ale robote robia Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hm,- Canadiany cechowały się bardzo cienką ścianką i szybko przylgnęło do nich miano papierowych blanków.Jeśli mnie pamięć nie myli to właśnie z powodu dużej liczby złamań i chyba słabej powtarzalności w jakości Irek wycofał je ze sprzedaży.Co może oczywiście obecnie wyglądać tak, że te które przeżyły są poprawnymi blankami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 . zerknij na stary film WMH na Pilchowicach - jeden z nich łowił takimi...Niedawno oglądałem!Grzegorz S. nie rozwodzi się specjalnie na temat tych blanków, ale sandacze konkretne łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hm,- Canadiany cechowały się bardzo cienką ścianką i szybko przylgnęło do nich miano papierowych blanków.Jeśli mnie pamięć nie myli to właśnie z powodu dużej liczby złamań i chyba słabej powtarzalności w jakości Irek wycofał je ze sprzedaży.Co może oczywiście obecnie wyglądać tak, że te które przeżyły są poprawnymi blankamiZgadzam się w 100% ! Rzeczywiście takie były Canadiany, choć zawsze podobała mi się ich akcja (właśnie ta delikatna szczytówka i nie wklejka!). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgadzam się w 100% ! Rzeczywiście takie były Canadiany, choć zawsze podobała mi się ich akcja (właśnie ta delikatna szczytówka i nie wklejka!). Skoro do tej pory nie trzasnal to jak czegos zlego z nim nie zrobimy to bedzie dzialal dalej w ustawowych dwoch czesciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki Bujo za wyjaśnienie, dokładnie tak samo sobie rozszyfrowałem ten symbol podany przez Ciebie. Kijek ma bardzo ciekawą akcję, jest po całości zbrojony w Fuji Sic od 25 do 6. Myślę, że będzie z tego ciekawa sandaczówka i transportowa alternatywa dla jednoskładów. Nie wspominając już o tym, że kosztował dwie i pół stówki z wysyłką Edytowane 24 Lutego 2015 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Bardzo fajny patyk mam takiego samego.juz z 8 lat i go niesprzedam.Twojego widziałem .opłaciło się nawet dla przelotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzięki Bujo za wyjaśnienie, dokładnie tak samo sobie rozszyfrowałem ten symbol podany przez Ciebie. Kijek ma bardzo ciekawą akcję, jest po całości zbrojony w Fuji Sic od 25 do 6. Myślę, że będzie z tego ciekawa sandaczówka i transportowa alternatywa dla jednoskładów. Nie wspominając już o tym, że kosztował dwie i pół stówki z wysyłką Cena super, na sandaczach sie zwyczajnie nie znam, oprocz lowienia na trupka, tak wiec i nic nie doradze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi