Skocz do zawartości

Bolenie 2009

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

U mnie dzisiaj była martwa woda. Widziałem dosłownie jeden atak. Poza tym cisza.

To byłem lepszy Remku - widziałem nawet 2 ataki pomiędzy 15 a 18 ;). Cichuteńko, pogoda cudna i ani jednego pobicia - jeśli nie liczyć obcięcia ogonka przez sandacza staszowskiej przynęcie.

Pozdrawiam

Dziś po raz pierwszy w tym sezonie poświęciłem cały dzień rapom i nowym woblerom głębiej schodzących. Nad wodą totalna cisza, żadnych ataków. Ukleja pływa sobie bez stresu :D Pół dnia i zero kontaktu, żadnych wyjść. Dopiero około 14 bolki przypomniały sobie i zasmakowały w starym metalu.Dwa brania i dwa średnie bolki.

Dzień bardzo ciężki.

Ja nie na polskich Wodach ale tez napisze.Wybralem sie kolo 20:40.wzialem pare pudel kopyta, twistery, wobki, wirowki i wachadla.wyjezdzalem z zamiarem ataku na bolki przy sluzie w trakcie drogi zobaczylem straszne burzowe chmury.Zawrocilem i uderzylem na moja bankowke z nadzieje oddania paru rzutow w burzowej atmosferze niestety po 10 minutach musialem sie zwinac bo az 2 burze szaleja nad woda.Rano za to dam im popalic i albo jakiegos zlapie albo zmienie dyscypline :mellow:

O kurcze mieszkałem w Kozeigłowach jakieś ......... 4 lata :D

Pozdrawam

Remek

No to pewnie znasz te niewyrośnięte główki i faszynowe dywany Zna ktoś z Was Wartę w okolicach Konina, Koła, Śremu? Co tak pięknie wije się przez polską krainę?

@MGOR a byłeś z obstawą czy sam? bo się pałętałem na tym odcinku między 16-19 ale od drugiej strony :o

Byłem sam, ale koło 16-17 tu już sie chyba zawijałem do wawy, biała koszulka? Kręciłem się powyżej i poniżej jakiegoś dopływu (z oczyszczalni ścieków?)

@MGOR a byłeś z obstawą czy sam? bo się pałętałem na tym odcinku między 16-19 ale od drugiej strony :o

Byłem sam, ale koło 16-17 tu już sie chyba zawijałem do wawy, biała koszulka? Kręciłem się powyżej i poniżej jakiegoś dopływu (z oczyszczalni ścieków?)

no i dlatego coś złowiłeś(oczyszczalnia), nie widziałem cię bo byłem ze 2km poniżej. ale pewnie wrażenia estetyczne nie zbyt pozytywne masz po tym wypadzie...wciąż kupa świnstwa płynie wodą :angry:

Dziś mi i koledze bolenie napsuły sporo krwi <_< Nad wodą byliśmy od 17:00 i do około 19:30 nic się nie działo, natomiast jak słońce już zaszło, bolki rozpoczęły swój koncert tłukąc niemiłosiernie ukleje w wielu miejscach aż do 21:00 Do boju poszedł cały arsenał przynęt jakie miałem i NIC - kompletna IGNORANCJA ze strony bolków :unsure: Rano o 4:00 atakujemy ponownie <_<

MGOR

Fajnie, że całkiem udany debiut u nas zaliczyłeś. :D

Woda codziennie coraz czystsza i coraz niższa. Parę dni temu uwieczniłem tarło boleniowego pokarmu, dziś te rośliny są na lądzie, nie w wodzie :(

Łowienie bolków z drugiego brzegu, to świetny sposób na kamuflaż (a niby duża nizinna rzeka)

Jeszcze nie składam broni przed bolkami tej wiosny!

Pozdrawiam, Grzesiek

Narew obdarzyła mnie dzisiaj pierwszymi Bolkami w tym roku 66cm i 68cm może nie kolosy ale zaliczone , oba zostały wyjęte na RH10.Kolega z którym byłem wyjął 3 szt też przedział 66 -68cm wszystkie wzieły na Rapale LC10.

P.S. fotki robione telefonem więc kiepska jakość.

.

post-1234-1348914330,5186_thumb.jpg

post-1234-1348914330,5996_thumb.jpg