admin Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Najlepszy kompan na ryby A dlaczego nie jedziecie nad Bug???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Najlepszy kompan na ryby A dlaczego nie jedziecie nad Bug???? Jak czas i pogoda pozwoli to może przyjedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Dzisiaj rybki mnie pokonały miałem 3 brania w tym 2 hole i oba spadły , wszystkie wzieły na RH10.Kolega z którym byłem juz w pierwszym rzucie zaliczył takiego maluszka 60cm, potem przez 3 godziny nic się nie działo, aż woda nagle zaczeła kipieć zanotował 6 wyjść do ołowianki w 6 rzutach dopiero po zmianie ołowianki wyjął delikwenta 73cm oto on . P.S. Ja mimo prób na ołowianki nic nie wyjąłem ale miałem 2 wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 gratuluję ryby!!!można wiedzieć gdzie łowiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 gratuluję ryby!!!można wiedzieć gdzie łowiliście? Dzięki w imieniu kolegi łowisko to Narew w okolicach Szelkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Oby jak najdłużej Narew była obdarzona ładnymi rapami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ja po dłuższej przerwie od Gwdy wracam nad tą rzekę - celem jutrzejszego wypadu będzie oczywiście boleń.Swoją drogą mam pytanie - większość z Was łowi bolki na średnich i dużych rzekach (Wisła, Odra, Warta, Narew, Bug). Z chęcią poznałbym relacje i doświadczenia z połowu tych ryb w mniejszych rzeczkach typu właśnie Gwdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 jak po dłuższej przerwie wracasz... może sam coś skrobnij, tu na forum? przyda mi się na Brdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartman Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A ja wczoraj odwiedziłem po prawie 2 tygodniowej przerwie moją boleniową miejscówke. Przerwa była spowodowana najazdem przez miejscowych boleniarzy Scenariusz powtarza się co roku, idzie fama, że bolki biorą i każdy kto ma wędke staje się boleniarzem jedyna słuszna metoda to rzut za środek i ekspresik po wydeptanej trawie a raczej jej braku, sterty butelek i innych śmieci stwierdziłem że obleżenie dalej trwa w najlepsze... ...sam nic nie złapałem, łapałem skoro świt w deszczu, zimno strasznie ale przynajmniej byłem sam nad wodą ponieważ jeszcze się nie pochwaliłem wrzucam mojego rekordzika, złowiony kiedy wiosenne słonko grzało w najlepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam wszystkich , mój pierwszy post na forum - stwierdziłem że dopiero gdy złapię w tym sezonie bolka to się przywitam . Łowię nad Wartą już dość długo jednak boleniom nie poświęcałem dużej uwagi , owszem łowiłem je ,ale bez jakiś specjalnych przygotowań w tym sezonie od połowy maja też bez okazów , boleń ma równe 65cm a wyszedł taki jasny ponieważ nie zdążyłem zmienić ustawień aparatu i chciałem żeby szybko wrócił do wody , wziął na 0 mepps`a patrząc na innych fotki są niezłe , następnym razem postaram się zrobić lepszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 blado to blado ale jest <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 @ kasparWitam w naszej forum Gratki Bolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ale trawa za to jak ładnie wyszła A co do ryby to kłania się zasada, że kąt padania = kąt odbicia. Jak skierowałeś rybę 45 stopni w niebo to ono odbiło się jej łuskach. A że było jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Cześć,Oczywiście witam i zapraszam na forum. Czekamy na kolejne fotografie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witaj na forum, i gratki za bolka.Jak napisał Robert, boleń zrobił za lusterko.Następnym razem ustaw go pod innym kątem, będzie o niebo lepiej.Focia miła dla oka, najważniejsze, że zrobiona nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Cześć @kaspar, fajne przywitanie nie przejmuj się fotką, najważniejsze że ryba wróciła do wody w dobrej kondycji. Pozdrawiam i zachęcam do czynnego udziału w społeczności jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 było gdzieś koło 20 więc nie myślałem że aż tak się odbije , no coż człowiek uczy sie na błędach dzięki za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Fajne bolki, gratuluje. Widać u was nad rzekami ataki bolków pod powierzchnia ? Byłem dziś kilka godz nad Bugiem i nic na powierzchni się nie dzieje. Próbowałem z dna ale bez brań jak zwykle Może to ta pogoda bo nawet gruntowcy nic nie łowią. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Gratuluje pięknych bolków P.S nie wiecie gdzie mogę zamówić woblery RH8 i RH12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 RH produkuje forumowy kolega @Robert.. P.S. to nie woblery tylko specjalnie uzbrojone rippery boleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 RH produkuje forumowy kolega @Robert.. P.S. to nie woblery tylko specjalnie uzbrojone rippery boleniowe aha już bedę wiedział mam narazie 17 lat i mało doświadczenia :( Ale uczę sie i myśle ze jak bede w waszym wieku bede odnosił takie same wyniki Najgorsze to jest że brakuje mi czasu na to żeby wpasc na wode. ALe wakacje za tydzien i myśle ze poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Najlepszy wiek na naukę @Adrian... jest zapał, chęci - to najważniejsze. Wyniki przyjdą same - to wynikowa godzin spędzonych nad wodą i wniosków z nich wyciągniętych. Życzę Ci samych sukcesów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja życzę Koledze Adri@nowi i sobie aby w wodzie było więcej ryb to nie trzeba będzie mieć doktoratu z boleni aby je łowić regularnie. To co jest nie cieszy ani wyjadaczy ani początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, wczorajszy wiślany boluś 62 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Gratuluje rybki mimo że krótsza niż regulaminowe 65cm .Zwłaszcza fajnie wygląda na drugiej fotce , napisz coś o połowie na co wziął i czy z powierzchni czy dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi