Redzi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Może nie będzie tak źle Nadzieja matką głupich hehehe ale nie wolno jej tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Komary roją się 3 x w roku. Pierwsza rójka wiosenna u nas się udała komarom, masakra. Na szczęście była już druga i się nie udała tak więc ta wysoka woda która przyszła nic im nie pomoże. Redzi, ja byłem się przyglądnąć fali kulminacyjnej i jak się klarowność nie pogorszy to nie będzie tak źle. Jak odjeżdżałem to widziałem na rozlewisku atak bolka. Przypomnij sobie wyjazd wiosenny kiedy zaciąłem tą krowę. Woda podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pamiętam pamiętam ale wtedy była wiosna a teraz mamy juz lato Też byłem popatrzeć na wodę, ale podejrzewam że jak wszystko zacznie płynąć z góry to woda nie będzie taka happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgadza sie, pierwsze patyki na wodzie wczoraj pojawily sie u mnie na Wisle - zapowiedz potopu. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dziś wracając z Warszawy około godziny 6.30 zajechałem nad Wisłę, w celu zorientowania jak się ma przyborek. I woda już dobrze kawowa. Ale ku mojemu zdziwieniu widziałem ataki boleni. Także jeszcze tłuką w drobnicę. Oby jak najszybciej ta woda spadła, a wtedy będzie można na spokojnie zapolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Na początku przyboru bolki zawsze są aktywne bo muszą się najeść by przeczekać ten przybór. Ale z tego co pamiętam jak się trafiło na przybór to można praktycznie zawsze dobrze połowić i to nawet te największe sztuki trzeba je tylko dobrze zlokalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gratulacje Słowacja czy Polska? Reszte sobie dospiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gratulacje! Ile ten kloc ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 tajna woda ...odkryta przez przewodników .pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 niezły zgaduje że ma 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z bratem lubimy podkręcać wątki No to wątek został maksymalnie podkręcony Piękny bolesław, wielkie gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 O czym piszecie, bo ja juz nic niw widze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 koledzy przewodnicy złowili pięknego Bolenia i pokazali (brat rognisa na zdjęciu był) ale nie chcieli podać namiarów, a Robert wygadał jaki to zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 No właśnie Panowie --- dlaczego zdjęcie tego ładnego bolenia z łowcą zostało usunięte???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Przewodnicy.pl usunęli bo uważają że to zdjęcie spowoduje nalot na zbiornik Żenada. Po pierwsze to daleko, bo ode mnie to 320 km. Po drugie w ubiegłym roku dniówka kosztowała tam 100 zł to jest doskonała zaporą dla nas. Po trzecie na stojącej wodzie, nawet jak bolków mnogo, to nadal są bardzo trudne do złowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mnie tez sie to wydaje dziwne, tak jak Robert napisał na stojącej wodzie,nawet jak bolków mnogo, to nadal są bardzo trudne do złowienia wiec o co chodzi... na Jeziorsku tez jest bolków od cholery i nikt ich nie łowi... a jak ja złapie jakiegos to chetnie pokaże wam zdjecia i zaprosze nad ten zbiornik pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Niektórzy się różnią pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zdjęcie bolenia można oglądnąć na stronie przewodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Czegos tu nie rozumiem, bardziej sie liczy wielkosc ryby czy sposob wykonania zdjecia? A moze mniej sie liczy z Wisły koło domu? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Najbardziej się liczy wielkość zdjęcia koło domu z Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dla mnie najbardziej się liczy pasja - wędkarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 gratuluje boleni Warta w tym roku nie rozpieszcza efekty mizerne ale jak słysze ,że ktoś łowi na wodzie gdzie trzeba 100 zł za dzień zapłacić i nazywa to wyczynem to kojarzy mi się to raczaj z czymś innym niż wędkarstwem.Pewnie dostaje się też karte co dzisiaj złowi...Uciekam od takich wanien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To, że się tam płaci 100 zł dniówkę nie znaczy, że ryby same wskakują do ręki. Cena jest wymierzona w weekendowych mięsiarzy z Polski. Jak to zwykle, porządni obrywają przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 no i co to za przyjemność jakbyś odcinek rzeki np:Wart zarybił porządnie drapieżnikiem na 2 km długości byłaby opłata 100 zł za przejście tych 2 km mimo to ,że o rybe było trudno to takie łowiska są i tak komercją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tak do końca nie jest bo cudzoziemcy też na naszych wodach płacą słone dniówki z tą tylko różnicą że u nas nie ma ryb . Osobiście gdybym miał wybór czy łowić w studni gdzie wyjęcie ładnego bolenia to nie lada wyczyn, czy dopłacić i połowić to wolałbym dopłacić. Niestety takich łowisk z bolkami nie ma.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi