pafek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ale pięknie wybarwiony boleń, dawaj go do kalendarza na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 No to Ja wstawię Swoje z małej Wisełki z ostatnich wypadów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Pafek@ zastanowimy się z konkursem bo nie wiem czy to dobry pomysł zgłaszać zdjęcia w podobnej tematyce do poprzedniego miesiąca.Aptekarz@, fajne klimaty na tej Twojej małej Wiśle. Wygląda jakbyś łowił bolki w jakiejś górskiej rzece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 No mała ta Wisełka u Mnie i nie jest zbyt kolorowo z Boleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A na co wzięły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A na co wzięły??Na-Siudaki Bezsterowce 7 cm - 15 gr-u Mnie to przynęta nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A jak prowadzisz ta przynętę?? Pod powierzchnią szybko wolno?? Czy może głębiej?? Bardzo fajnie jak byś się podzielił ta wiadomością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Coś wątek nam zamiera, dlatego trzeba go trochę rozruszać ]Wujek tak jak ty umiesz go ruszyć to chyba nikt inny nie umie. I rybka niczego sobie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 zastanowimy się z konkursem bo nie wiem czy to dobry pomysł zgłaszać zdjęcia w podobnej tematyce do poprzedniego miesiąca. Ja proponuje stworzyć osobny kalendarz w którym bohaterką każdego miesiaca będzie piękna ryba trzymana przez Twoją piękną drógą połówkę ojj powiesiłbym go sobie.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A jak prowadzisz ta przynętę?? Pod powierzchnią szybko wolno?? Czy może głębiej?? Bardzo fajnie jak byś się podzielił ta wiadomością .Siudaka prowadzę zmiennym tempem,z opadu też się zdarzają na tą przynętę brania.Sumek też już był 3razy i 3razy porażka,poniżej tego miejsca jest wypłycenie z bardzo mocnym przyspieszeniem nurtu i tam te sumki w końcowej fazie zasuwają kończąc zabawę.Kotwiczek nie wymieniam w siudakach bo na bolka są wystarczające a sumek jak już nie można go utrzymać rozgina je.Lepsze to jak by miał iść z przynętą w pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Z dzisiejszego poranka. Jedno branie, jedna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 72 z jpg to dlugosc czy nr foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 .. Robert, ale zeza ma ten boleń , jak on trafił w ukleję ? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wujek, gratuluję świetnej fotki, ładnego bolenia... i super kompana na wyprawy... nie ma chyba nic lepszego niż wspólne rapowanie z ładniejszą połówką. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Uklei jak widać nie widać, bo buźka spora. A łypie tym jednym okiem bo liczył na to, że się zaraz wyłożę z tym aparatem i wędką na stromym brzegu wyłożonym 20 cm szlamu Lubię ten moment jak zaporówki zakręcają kurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 72 cm Szpiegu. Miała być inna fotka, ale nie w tych warunkach i szkoda mi było czasu bo miałem nadzieję na kolejne brania zanim wyjdzie słońce. Niestety, coś ten spadek gwałtowny bolkom nie spasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja tam nie lubię jak mam pół metra ponad stan alarmowy, a 2,5 m ponad średni ... na szczęście człowiek wymyślił pływadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ogólnie to pływadłem dostaje się do miejscówek, ale najczęściej wysiadam i łowię z brzegu. To miejscówka na mega bolki i żadne pływanie nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 No piękny A ja wczortaj w tym samym miejscu 3 brania i żadnej rybki Na pocieszenie longer złowił pierwszego bolka w życiu na RH12 z dna, ale dużo poniżej tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Redzi, woda spadła i się coś zmieniło. W trzecim rzucie udało mi się wyciągnąć ukleje tak, że wypadła z szybkiego nurtu w cienką długą zastoinę. Musiał wziąć Kilka dni temu był u kogoś na haku ale był w dobrej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longer Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Robert ladny bolek ,tak jak Redzi mowił złapałem swojego 1 bolka w zyciu, nie powalal wielkoscia mial +40,no ale od czegos trzeba zacząć kolejna wyprawa juz na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Bolasek złowiony dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Kawał rapy Gratulacje! Ile miał dokładnie?PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi