Tomy Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Patu Ty jak pykniesz fotkę to brak słów oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.Tak te Moje górskie klimaty tylko o rapke nie tak łatwo.Dzisiaj pojechałem na całkiem dziką miejscówkę-zero elektrowni,grubych przelewów itd.No generalnie prostka ale z takimi płytkimi zakolami.Siedziałem ze cztery godziny{kiedyś tam rapkę zdjąłem}i dokładnie o godzinie 15,30 dwa uderzenia w drobnice ryby były potężne.Jutro jadę z odpowiednim sprzętem,dzisiaj miałem sprzęt pod klenia ale gryzły totalne maluchy i sandacze ale też młodzież.Nie ryzykowałem rzutu po te rapki które biły bo na 100% było by to niepowodzenie po braniu i przekreślenie szansy na brania w póżniejszym czasie najprawdopodobniej poszły by z wobkiem a to by Mi spać nie dało{nie przez starconego wobka!!!ale męczarnia ryby Mnie dołuje}.dwie dyżurne tam stoją co najmniej i naprawdę bardzo konkretne.Trzymajcie chłopy za Mnie kciuki jak się wstrzelę to co najmniej 90tka będzie na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Aptekarz ilu kibiców naprzeciwko masz wzięcie Gratuluje rybek ja siedzę w domu , kumpel wczoraj trafił na Wiśle poniżej Śląsko-Dąbrowskiego 64cm na HermesaMilupa właśnie Ci kibice to skaranie Boskie,potem miejscówka spalona na 2tygodnie.Z resztą z tego co zauważyłem to na m.pl lub j.pl też mam czytelników{KIBICÓW} z Moich stron bo co wstawie fotkę to są nad wodą i czeszą pod bolka,na szczęście są to fajne chopy bo rapy jak im się trafi jakaś wypuszczają,więc nie mam pretensji i rozżalony nie jestem.Dzisiaj jak byłem nad wodą trochę się przestraszyłem autentycznie rozległ się strzał i słychać było w powietrzu jak coś przeleciało takie frrrrrrrrrrrrrrrrrr i od razu piszę że byłem ganz trzeżwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @patu znajoma coś ta guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Mój castmobil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 c.d.Odwiedził Mnie Biały Kojot.-----No cóż dzika Wisła -------- . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @patu znajoma coś ta guma ..@szpiegu, znajoma i łowna... oprócz rap lubią ją i sandacze... mam ich parę w pudełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Moje Atomowe klimaty boleniowe..Hehe, w moim przypadku są to klimaty typowo nieboleniowe ))Wyżej - tak. Niżej też. Ale jak na wprost widzę te bomle, albo mam je za plecami to bolka ułowić jakoś nie mogę Nie licząc jakiegoś przypadkowego niewymiarka. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 c.d.Odwiedził Mnie Biały Kojot.-----No cóż dzika Wisła -------- . Widzę, że deptamy po tych samych kamolach A już myślałem, że oprócz mnie i komarów nikt tam nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 c.d.---------------Rybka w lewym dolnym rogu jak by ktoś przeoczył--------------. Gadzie jeden! W środę byłem na tym drugim brzegu Jak przyjechałem nad wodę, widziałem jak ktoś walczy z bolkiem, pewnie to byłeś ty Później powinieneś widzieć dwóch łazęgów naprzeciwko, ten mały w śpichach i kapeluszu - to byłem ja Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Prócz łowcy już widać co najmniej 5 osób na przeciwnym brzego. Ciekawe, jakby miał Was rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 c.d.---------------Rybka w lewym dolnym rogu jak by ktoś przeoczył--------------. Gadzie jeden! W środę byłem na tym drugim brzegu Jak przyjechałem nad wodę, widziałem jak ktoś walczy z bolkiem, pewnie to byłeś ty Później powinieneś widzieć dwóch łazęgów naprzeciwko, ten mały w śpichach i kapeluszu - to byłem ja Pzdr Pitfish to chyba wiem i z rotweilerem jesteście nad wodą?No i wobka Mi ostatnio schaczyłeś z drugiej strony a Ja odczepiałem.To chyba Ty i palisz papierosa za papierosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Choć łowiłem w tym roku bolenie postanowiłem, że załączę zdjęcie dopiero gdy panie mój rekord ... Dziś nastał ten dzień - bolek 78cm więc cieszę się jak dziecko Oszukany na RH 10 z dna. Był jeszcze jeden krótki nie wart zainteresowania... P.S. Robert dzięki za gumę :)i przepraszam za zdjęcia -robione z komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 ronin gratuluje połowu ,ta druga fotka ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Też się cieszę i gratuluje. W środku sezonu jak woda ciepła to wydarzenie. Czekam na kolejne bo taka ryba wzmacnia wiarę. Grono stawiających na jakość rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 @Ronin ładny bolo. U mnie dziś chodziły ładne kloce ale nijak było ich dosięgnąć, brakowało mi około 10m żeby dorzucić do nich z brzegu. Bolki wychodziły z głębokiej przykosy na wodę około 50-100cm i tam szalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jacku wielkie gratulacje!!!!!Bolek piękny i z wisełki zawsze widziałem że wisełka potencjał bolków ma,ale potrzeba fachowej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wisełka piszemy z dużej litery <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Mam takie miejsc na Wiśle gdzie po 20:00 chodzą grube sztuki ale jak na razie nie chcą się oszukać Nic nie pomagatylko małe niedorostki w granicach 60cm. Prawdziwe klocki omijają cały mój arsenał sztuczek. Może następnym razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jacku wielkie gratulacje!!!!!Bolek piękny i z wisełki zawsze widziałem że wisełka potencjał bolków ma,ale potrzeba fachowej ręki to tego fachowej ręki to mi WIELE brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wielkie gratulacje. Wypracowałeś ten sukces. Super ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gratuluje Pieknej ryby Ronin, pobiles moja zyciowke o cm ja sie chyba dopiero z wiosny doczekam bolkow na ty gownianym Menie.zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Świetny bolek gratulacje. Ja wczoraj z rana zaatakowałem pobliską przykosę wynik dał 3 bolki. Wieczorem postanowiłem dać jeszcze jedną szanse tej miejscówce i wynik to 4 bolki jeden w granicach 60cm reszta krótkie. Pocieszające jest to, że na tym odcinku było mało bolków a w tym momencie jest tam spory ruch, niestety te większe na płytkiej wodzie nie dały się oszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Gratki Ronin, piękna rapa.Poniżej jeden z moich siedmiu złowionych dzisiaj na duużej Odrzańskiej wodzie... okraszony sandaczem i sumkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Gratuluję łowcom rapek @patu, fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi