wujek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Posypało się ładnych bolków to dorzucę coś od siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 @wujek, uklejostrugaczu - ładny bolo. Chyba stary bo wygląda jakby miał google nad patrzałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Upalny rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 @wujek, uklejostrugaczu - ładny bolo. Chyba stary bo wygląda jakby miał google nad patrzałkami Trochę latek pewnie popływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wyrwałem się i ja dziś. Było ciekawie, 4 bolki, sandacz, trochę spadów i obcinka. To największe rybsko które namierzyłem analizując gdzie wieśniaki z brzegu nie mogą dorzucić a może coś stać. No i się biedactwo uchowało cudem ale swoje przeszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No to się łowi, a ja się teraz wyleguje nad morzem Bałtyckim :)ale w środe powrót więc może też się wyrwę by conieco pobadać naszą wodę Gratulacje dla łowców Robert wszystko z jednego miejsca czy trzabyło użyć szperaczy by coś złapać choć po tylku rtybkach rto raczej bolki były namierzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Redzi, w miejscówce nr 1 to co naciągnęło wiosną i było w zasięgu już zostało zjedzone. Musi być naprawdę, źle skoro miejscowe kłusole łatają za okoniami. Zostało trochę ryb w miejscach gdzie tylko ja potrafię się dostać. Szczegóły na priv. Na kanale oblężenie więc nie wiem co jest grane. Na ujściu podobno martwota. Jutro pojadę 11 km w górę i tam popływam bo tu wiesz co będzie w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Bolkowe klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 .. @wujkowe klimaty ... jeden z łłiikendowych na wujkowego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Patu, pisze się „łykendowy” po pochodzi od słowa „łykać” – głównie gorzałę Piękna zagryzka, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Pięknie Patu, jest wszystko na dobre rozpoczęcie dnia, super ryba, super zdjęcie, no i świadomość że troszkę się do tego przyczyniłem pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 .Prawie sama wyjęłam, tato tylko zaciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No to rośnie mała boleniarka... chwyt już ma opanowany, jeszcze tylko podbierze tacie parę wobków z pudełka i do dzieła...Widzę Janek, że już cała rodzinka rapuje .Gratulacje dla córeczki za odwagę, rapka do małych nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Gratuluje Sliczny bolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mała szybko łapie o co chodzi, kręci i trzyma wędkę jak zawodowiec :)Musi jeszcze opanować rzuty i drżyjcie bolenie. Jeszcze jeden rodzinnny bolek pozdrawiamW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Czyżby kolejna bezkonkurencyjna fotka konkursowa w wykonaniu @wujka i jego pani(tym razem junior)?? <_< Chociaż @patu też wysoko postawił poprzeczkę....Gratulacje dla wszystkich łowców!Pozdrawiam Kamil edit.(bo @wujek znowu zdjęcie dodał )Fotka z Panią senior równie bezkonkurencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 @Patu i @Wujek gratki Bolkow i swietnych fotek Wujek ile lat ma twoja corcia?Moja ma 3 i tez probuje ja oswajac z rybami. Dalem jej kiedys okonka ale biedna sie wystraszala jak okonek zaczal sie rzucac. Czasem nawet sciaga woba jak jej zarzuce Mysle ze pojdzie w moje slady bo zonka nie dala sie namowic.Pokazywalem Jej fotki twojej Zonki i jest pelna podziwu ale jak ona twierdi To nie dla mnie zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To i ja swoje weekendowe bolki wstawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj zaliczyłem parę takich rakietek od 69-72cm.Wobek hand made.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Aptekarzu fajne te Twoje bolki, ciemne. W Wawce są sporo jaśniejsze, bardziej srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Aptekarzu fajne te Twoje bolki, ciemne. W Wawce są sporo jaśniejsze, bardziej srebrne.Tak te z dzisiaj były właśnie w kolorze starego srebra.Fotka też swoje zrobiła bo zrobiona w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Liczyłem że uda mi sie przyatakowac dzisiaj znaleziona niedawno przykosę ale żona mi coś marudzi o jakims wspólnym gdzieś wyjściu... wrrr a bolenie kuszą Jak nie dzisiaj to jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 odrzański .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @Patu i @Wujek gratki Bolkow i swietnych fotek Wujek ile lat ma twoja corcia?Moja ma 3 i tez probuje ja oswajac z rybami. Dalem jej kiedys okonka ale biedna sie wystraszala jak okonek zaczal sie rzucac. Czasem nawet sciaga woba jak jej zarzuce Mysle ze pojdzie w moje slady bo zonka nie dala sie namowic.Pokazywalem Jej fotki twojej Zonki i jest pelna podziwu ale jak ona twierdi To nie dla mnie zdr Mała ma 4lata. Jak byliśmy razem na Mazurach płotki wyciągała bez problemu, z bolkiem już tak łatwo nie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Poniedziałek to mój fartowny dzień, do tego fartowna przedburzowa pogoda dały kilkanaście ryb. Zaczęło się nieciekawie bo wobler który ładnie łowił, zaczął łowić coraz mniej i same „szczurki”. Potem juz tylko w niego stukały zamkniętym pyskiem. Wymieniłem go na wobek od Tomka. Proszę nie pytać czy to Siudak dolna czy górna piana, bo nie mam pojęcia Ważne, że na tej miejscówce miały kila ostrych wejść. Dziś też pokazały klasę. 65, 68 i 70 cm. Potem jeszcze dwa mniejsze. Ostatni punkt programu to ukleja z dna. Maiłem 3 ryby które się strasznie trzepały po zacięciu jak by chciało powiedzieć, pieprzyć wędkarstwo! No i se spadły. Miałem się już zwinąć ale mi coś zaświtało i zacząłem czesać ukleja szybko po skosie z nurtem. Przynęta mogła iść od 1 do 1,5 m pod lustrem. No i się uwiesił bolo 70 z dużym plusem Lubię taki wypracowany sukces . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi