Skocz do zawartości

Bolenie 2009

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wyrwałem się i ja dziś. Było ciekawie, 4 bolki, sandacz, trochę spadów i obcinka. To największe rybsko które namierzyłem analizując gdzie wieśniaki z brzegu nie mogą dorzucić a może coś stać. No i się biedactwo uchowało cudem ale swoje przeszło :angry:

.

post-158-1348914430,4592_thumb.jpg

No to się łowi, a ja się teraz wyleguje nad morzem Bałtyckim :)ale w środe powrót więc może też się wyrwę by conieco pobadać naszą wodę :D

Gratulacje dla łowców :D

Robert wszystko z jednego miejsca czy trzabyło użyć szperaczy by coś złapać choć po tylku rtybkach rto raczej bolki były namierzalne :D

Redzi, w miejscówce nr 1 to co naciągnęło wiosną i było w zasięgu już zostało zjedzone. Musi być naprawdę, źle skoro miejscowe kłusole łatają za okoniami. Zostało trochę ryb w miejscach gdzie tylko ja potrafię się dostać. Szczegóły na priv. Na kanale oblężenie więc nie wiem co jest grane. Na ujściu podobno martwota. Jutro pojadę 11 km w górę i tam popływam bo tu wiesz co będzie w weekend.

No to rośnie mała boleniarka... chwyt już ma opanowany, jeszcze tylko podbierze tacie parę wobków z pudełka i do dzieła...

Widzę Janek, że już cała rodzinka rapuje :D .

Gratulacje dla córeczki za odwagę, rapka do małych nie należy.

Czyżby kolejna bezkonkurencyjna fotka konkursowa w wykonaniu @wujka i jego pani(tym razem junior)?? <_<

Chociaż @patu też wysoko postawił poprzeczkę....

Gratulacje dla wszystkich łowców!

Pozdrawiam

Kamil

edit.(bo @wujek znowu zdjęcie dodał :mellow: )

Fotka z Panią senior równie bezkonkurencyjna

@Patu i @Wujek gratki Bolkow i swietnych fotek :D

Wujek ile lat ma twoja corcia?Moja ma 3 i tez probuje ja oswajac z rybami. Dalem jej kiedys okonka ale biedna sie wystraszala jak okonek zaczal sie rzucac. Czasem nawet sciaga woba jak jej zarzuce :mellow: Mysle ze pojdzie w moje slady bo zonka nie dala sie namowic.Pokazywalem Jej fotki twojej Zonki i jest pelna podziwu ale jak ona twierdi To nie dla mnie :wacko: :wacko: :wacko:

zdr

@Patu i @Wujek gratki Bolkow i swietnych fotek :D

Wujek ile lat ma twoja corcia?Moja ma 3 i tez probuje ja oswajac z rybami. Dalem jej kiedys okonka ale biedna sie wystraszala jak okonek zaczal sie rzucac. Czasem nawet sciaga woba jak jej zarzuce :mellow: Mysle ze pojdzie w moje slady bo zonka nie dala sie namowic.Pokazywalem Jej fotki twojej Zonki i jest pelna podziwu ale jak ona twierdi To nie dla mnie :wacko: :wacko: :wacko:

zdr

Mała ma 4lata. Jak byliśmy razem na Mazurach płotki wyciągała bez problemu, z bolkiem już tak łatwo nie poszło :D

Poniedziałek to mój fartowny dzień, do tego fartowna przedburzowa pogoda dały kilkanaście ryb. Zaczęło się nieciekawie bo wobler który ładnie łowił, zaczął łowić coraz mniej i same „szczurki”. Potem juz tylko w niego stukały zamkniętym pyskiem. Wymieniłem go na wobek od Tomka. Proszę nie pytać czy to Siudak dolna czy górna piana, bo nie mam pojęcia :D Ważne, że na tej miejscówce miały kila ostrych wejść. Dziś też pokazały klasę. 65, 68 i 70 cm. Potem jeszcze dwa mniejsze. Ostatni punkt programu to ukleja z dna. Maiłem 3 ryby które się strasznie trzepały po zacięciu jak by chciało powiedzieć, pieprzyć wędkarstwo! :D No i se spadły. Miałem się już zwinąć ale mi coś zaświtało i zacząłem czesać ukleja szybko po skosie z nurtem. Przynęta mogła iść od 1 do 1,5 m pod lustrem. No i się uwiesił bolo 70 z dużym plusem :D Lubię taki wypracowany sukces :D

.

post-158-1348914432,8197_thumb.jpg

post-158-1348914432,8706_thumb.jpg