Skocz do zawartości

Bolenie 2009

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A mnie sie tak wydaje, ze uzytkownicy jerkbait.pl chca poogladac ladne zdjecia, dowiedziec sie o niuansach zwiazanych scisle z lowieniem.

Wszelkie jakies przepychanki niechaj beda zalatwiane albo na stronach zainteresowanych badz mailowo.

Tutaj piszmy o Boleniach zlowionych w 2009r.

Gumo

Tajemnicy nie ma, Thrill. Niedługo będzie można poczytać jak łowię na te przynęty. :D

W całym tym bałaganie moje pytanie zaginęło. Więc pozwolę sobie jeszcze raz zapytać.

@wykrzyknik napisz proszę gdzie można będzie o tym poczytać; na forum, w prasie...? Pozdrawiam.

Tajemnicy nie ma, Thrill. Niedługo będzie można poczytać jak łowię na te przynęty. :D

W całym tym bałaganie moje pytanie zaginęło. Więc pozwolę sobie jeszcze raz zapytać.

@wykrzyknik napisz proszę gdzie można będzie o tym poczytać; na forum, w prasie...? Pozdrawiam.

Odpisze jak się wyleczy :D W domu nie ma dostępu do netu.

Je dzisiaj wyskoczyłem po 2 tygodniowej przerwie. Bez rewelacji, ale kontakt z rybą był. Na Wiśle 3 godziny machania i jeden maluch 40 cm spadł chwilę po braniu. Natomiast na kanale żerańskim o dziwo 3 sztuki. 60 cm i dwa przedszkolaki po 40 cm. I jak zwykle, choć może to już być nudne na Thrilla w pół wody średnim tempem :D

Wczoraj wieczorem 2 godzinki nad Wisłą.

Ryba była przez chwilę aktywna przy powierzchni później żerowała z toni.

Pierwsze branie przy powierzchni, ryba efektownie wyskakuje nad wodę. Niestety tracę mojego wyczekiwanego w tym roku 70+, żyłka nie wytrzymała potwornego uderzenia i pękła. Thrill ma dość poważną wadę, mianowicie przednia kotwiczka plącze się często w żyłkę nie rzadko ją kalecząc co zmusza do przewiązywania przynęty co 30 minut choć jak widać i to nie zawsze pomaga, ale i tak pozostaje moją przynętą nr.1

Kolejne 3 brania w połowie wody niestety nie zacięte, muszę zainwestować w plecionkę do łowienia z opadu 

Kolega miał 3 brania, w tym jeden zacięty i wyholowany 72 cm. Piękna gruba wczesnojesienna rapa. Piotrek ledwo objął jej kark, a małych rąk nie ma :D

Skusił się na Siudaka prowadzonego w opadzie.

O 19 powrót na mecz siatkarzy

Może uda Ci się wyjąć tego co jeszcze pływa z moim Thrillem

Czego bardzo Ci życzę był bardzo gruby.

No i uwolnił byś go od tego paskudnego kolczyka który mu zostawiłem :D

A i widzę że dwie ryby masz zapięte na kotwicach bolka i rękaw :lol:

POzdrawiam