patu Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Gratki @ginel, fajny profesor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Gratuluję . To chyba drugi co do wielkości boleń w historii j.pl?pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ginel gratulacje niezle wejście po dłuższej przerwie Ja dziś tylko wyjścia do łamańca zaliczyłem ale tak jak piszesz sądny dzień niedługo najdejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Piękny rapiszon. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Niesamowity boleń Wielkie gratulacje.Chętnie poczytałbym coś więcej na temat szczegółów jej połowu pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ginel, gratki Piękne WEJŚCIE SMOKA <_< a boluś taki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 WoW Gratulacje, ciekawe jak duże były te nie wyjęte?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Gratki Jacek,piękny pan Rap Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 @Patu, Jeśli z odry to rzęsa dopływa z Noteci, spuszczana podobno aż z kanału bydgoskiego. U mnie w Ujściu po prostu od połowy lipca na Noteci nie da się normalnie łowić. Pamiętam jak kilkanaście lat temu rzęsy było tyle, że w rzece zaczęła się przyducha.Ładne zdjęcia no i rybki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ginel szacuneczek, piękny boluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 @Ginel.. piekna sztuka.. gratulacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 BRAWO za piękną RAPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 I to jest Rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No i w koncu konkretna rybka ! gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Piękny Rap! Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dziękuje Panowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dzisiejszy, ogólnie było słabo przez północno-wschodni wiatr, ale lepiej niż się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A u mnie była burza a jak burza to masakra. Zmokłem do suchej ale połowiłem do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Sorry za pytanie, ale naprawdę nie bałeś się łowić podczas burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzisiejszy, ogólnie było słabo przez północno-wschodni wiatr, ale lepiej niż się spodziewałem. Mam pytanko co to za Kijek w tle ? Ciekawi mnie dość długa rękojeść Gratuluję Rapki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Czez, uwielbiam burze Staram się być zawsze nad wodą jak się na nie zbiera. Samo łowienie w deszczu do przyjemnych nie należy tym bardziej jak się ma na sobie ciuchy na upał. Wczoraj trzecią rybę holowałem już w deszczu. Potem wlazłem do łodzi którą nakryłem plandeką. Jak deszcz nieco zwolnił to wyjrzałem na zewnątrz i zobaczyłem, że bolki zaczęły skakać jak szalone. No więc poszedłem łowić, ale sytuacja się zmieniła bo pierwsze ryby złowiłem jak była cisza a teraz nie chciały zareagować na tą sama przynętę. Domyśliłem się, że chcą coś wkurzającego. No i się zaczęło. Burza się ponownie rozkręciła ale już nie odpuszczałem. To było szaleństwo. Mniej przyjemny był powrót bo był telepawka, ale ja uwielbiam takie przeżycia. Człowiek czuje, że żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzisiejszy, ogólnie było słabo przez północno-wschodni wiatr, ale lepiej niż się spodziewałem. Mam pytanko co to za Kijek w tle ? Ciekawi mnie dość długa rękojeść Gratuluję Rapki i pozdrawiam Batson IST 1264F, 10-17lb, 3/8-1oz. Rękojeść jest dość długa, choć nie tak jak się wydaje na zdjęciu Mi ona nie przeszkadza, a pomaga przy holu w silnym nurcie bolenia pod prąd.pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Robert, ja rozumiem wędkowanie w deszczu. Od dawna tj. od momentu zakupu poncho jestem doskonale zabezpieczony na każdej wyprawie i żaden deszcz nie jest mi straszny. Potrafiłem łowić w deszczu nawet 6 godzin, pozostając suchym. Ale cały czas piszę o deszczu, a nie o burzy. Nie powiesz mi, że łowisz bambusami a wędki węglowe to doskonały przewodnik. Ja kiedy zaczyna grzmieć zwijam się w te pędy i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Pioruny? No waliły w okolicy ale mają tu tyle lepszych obiektów od mojej wędki, że musiałbym mieć wyjątkowego pacha aby w nią przywalił. Jak bym był najbardziej wystającym obiektem w terenie to miałbym problem, ale nie nad Wisła gdzie wysokich topoli nie brakuje. O pobliskiej elektrowni nie wspomnę. Elektrownia ciekawie dział, albo ściąga do siebie burze, albo je odpycha. Nie wiem jak to działa ale obserwowałem to mnóstwo razy. Wczorajsza też się od niej nie mogła oderwać. Niby odchodziła a za chwile znowu się rozwijała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Znam dwóch wędkarzy z łódki wędkowali na Międzybrodziu w zeszłym roku jeśli się nie mylę ,w czasie burzy jak ich trafiło to wyrwa w łodzi, spaliło akumulator i silnik ,jeden z nich oberwał piorunkiem w czape ale tyle szczęścia miał że wpadł do wody i mózgu mu nie usmażyło, a że byli w miare blisko od brzegu to i pomoc mieli błyskawiczną , po tym przykładzie wędkarstwo tak ale nie za wszelką cenę -siedmiu życ jak powiadają nie mamy ale to tylko moje zdanie. Nie na darmo na węglówkach są nalepki z piorunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi