milupa Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Robert nieźle odpasione te bolki .Z tego co widzę na pierwszym zdjęciu to wziął na RH12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rybki złowiliśmy na łamańca i RH8 i 10. Cieszę się bo wcześniej nie mięliśmy na ukleje brań. Niestety wczoraj ryby żerowały słownie godzinę wiec nie było możliwości poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Robert czy to Rożnów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nie, Sirava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ale zemnie głupek przeciez od razu widać że to Sirava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gratuluję łowcom pięknych rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nieźle Marcel ,ładnie podpasiony, widać że jesienny A to nasz o którym Ci pisałem . Napatrzeć się nie mogę na to zdjęcie...Ogólnie i szczególnie - SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Napatrzeć się nie mogę na to zdjęcie...Ogólnie i szczególnie - SUPER Szczególnie te pastele i czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Do konkursu z nimi!! Gratulacje dla łowców, ja coś same do 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Po 5 minutach holu ryba wypluwa siudaka A mówiłem załóż kotwiczkę PS. Będe we środę. a ja w sobotę więc zostawcie coś dla mnie O widzę że kolejka się pisze Ja będe w takim razie w niedzielę i Redzi, zostaw coś dla mnie Chłopaki możecie jechać, rybki po dzisiejszym dniu są zaszczepione do bólu Robert gratuluję, bo to nie łatwa woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ginel, ja dziś nie byłem wstanie zaszczepić wszystkich ryb. Miałem grubo ponad 100 brań. Nie napisze ile wyjąłem bo się może to niektórym nie spodobać ale to jedyna metoda aby je uspokoić. Niestety przyszli rzeźnicy i się zaczęło, więc nie czekając się zwinąłem i popłynąłem po policję. Wysłali tam patrol z Mielca bo to ich rewir. Mam nadzieje, ze dorwą s...synów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Tzn. że Bolki u was się juz grupują...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Grupują się co roku. Kiedyś był to raj a teraz nie lada problem. Jak się dorwą do niego buraki to mogą wybić połowę stada na które składają się ryby z kilku km. Odczuwa się to na wiosnę jak cichną całe odcinki rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bolki już są nieźle podpasione i w super kondycji . Dzisiaj trafiło nam się kilka wojowniczych osobników. Zanim trafiły do rak nieźle dały nam popalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jeszcze jeden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 no to widzę że jednak niektórzy radzą sobie w tym momencie. ja wybrałem się na ryby w niedziele i było normalnie,tzn zero ryb na powierzchni a na wszelkie przynety boleniowe meldowały się wszędobylskie okonie i tak sobie trwałem w tym nudnym wędkowaniu do momentu aż.... zobaczyłem płynące stado,przepraszam,ławice uklei a poniżej nich na 0,5 - 1m wodzie bolenie którym jakoś nie bardzo przeszkadzało to że stoje w woderach praktycznie na drodze ich wędrówki.pierwsza myśl to taka że nie ma opcji żeby wziął taki delikwent skoro wokół siebie ma miliony uklei ale pozostałem i obserwowałem to nie bywałe widowisko i z zegarkiem w ręku wyszło mi że 18-20 minut spokoju po czym nagle wszystkie ryby się podnosiły i rąbały te stado uklei tak że ta wyskakiwała na trawę i tak stałem jak wryty ze 2 godziny i patrzyłem bo tyle boleni to pewnie nie prędko zobaczę ... na szczęście miejscówka nie przedeptana, dzika i spokojna ,a niech sobie te srebrne strzały jedzą i żyją w spokoju i daj Bóg by zobaczyć je tam w przyszłym roku. na koniec jedno pytanie tylko mam, nie jak złowić tylko jak im zrobić zdjęcie jak one tak sobie spokojnie pływają bo to widok nie zwykły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Na koniec 2 moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 tofik, ja dziś łowiłem dokładnie w takim miejscu i sytuacji jak opisałeś. Chłopie, zlituj się <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Trag, wybacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 @robert- może gdyby mi zależało to bym połowił, tylko jak na nie patrzyłem to mi chyba żal ich było i wcale nie żałuję że nie połowiłem tylko jak im zrobić zdjęcie , oczywiście nie zanurzując aparatu @wujek tobie i twojej drugiej połowie gratuluje połowu i super zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jeszcze 2 fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Druga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gratulacje dla Was. Ładnego ,, longa ,, zapodałes. Piekne bolenie.Niestety ja dzis bez duzej ryby, ale w pełni usatysfakconowany. Ukryły mi sie dzisiaj gdzies moje rapki. Dopadłem je... z innego ustawienia wzgledem miejscowki. 8sztuk stało przyklejonych do dna i zasmakowału gumowej przynety prowadzonej z nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Wszystkim gratuluję Ja też trafiłem jesienne zgrupowanie, ale spraw na mojej głowie, które muszę pozałatwiać do końca października. Jestem totalnie uziemiony.A pożegnanie z boleniami nad Wisłą zaowocowało maluszkiem 40 cm ale lepsze takie pożegnanie niż wieczór bez ryby Mam nadzieję że będę oglądał ładne rybki na forum, tak trzymać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi