lesiewicz Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ... Nakręciłem dziś kilkanaście ataków na łamańca. Tak bliżej zimy coś z nich zmontuje i pokaże. Czekamy z niecierpliwoscią na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Uff dzisiaj mnie wywiało jak cholera. No ale jestem teraz ,, na haju ,,.Nie odpuszcam zadnej wolnej chwili.Było kapitalnie, miałem szesc strzałów - jak mawia @Robert Strzałów tuz nad dnem. Ryby w swietnej kondycji. Ja chyba jeszcze tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Dziś z Redzim powróciłem na stare śmieci. Strzałów nie jestem w stanie policzyć. Większość to sandacze. Niestety trzeba było wyjąc z 10 małych na jednego przyzwoitego. O urwanych ogonkach w uklejach nie wspomnę <_< Za to bolki dopisały – znowu 10 ładnych torped. Przy okazji zrodził się kolejny trick kiedy bolki zaczynają mieć dosyć, a ja nie Na zdjęciu Redzi w siódmym niebie. Polecam taką perspektywę tym którzy kombinują jak koń pod górę aby ukryć swoje miejscówki. Prawda, że proste? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ...Polecam taką perspektywę tym którzy kombinują jak koń pod górę aby ukryć swoje miejscówki. Prawda, że proste?... Robercie w oddali widać druty z napięciem, czyli miejscówka już sprzedana i będzie najazd kłusoli - , żartowałem, ale to jest super wyjście do dobrego zdjęcia i nie sprzedawania miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To, że pod drutami dobrze biorą wiedzą prawie wszyscy. Tylko teraz brak ryb na obstawienie tych wszystkich drutów nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 wczoraj 3 sztuki max 70 cm 2 na Robertowego łamańca jeden na jazowy wynalazek nie na Odrze ale na Warcie do której czasami mam 70 metrów, ryby stały na około 1,5 w nurcie i co jakiś czas robiły wyjścia na wodę max 30 cm przy łaszce gdzie są jeszcze stada uklei wyglądało to mniej więcej tak jak robią to orki w pogoni za fokami brania bardzo widowiskowe i jazdy po tych płyciznach też zapierały dech w piersiach, po każdej akcji trzeba było odczekać nieco czasu żeby i bolenie i ukleje doszły do siebie ale było warto zmienić łowisko, zastanawiam się dlaczego na Warcie ryba chodzi jeszcze wierzchem a na niedalekiej Odrze mało już widać boleni........ dziś biorę termometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szpiegu, nowe łowisko jak nowa kobieta. Na początku zawsze jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Robert to od a propo nowej kobiety to właśnie od niej mam nad Wartę te 70 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Grzechu nie ma to jak 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szpiegu, nowe łowisko jak nowa kobieta. Na początku zawsze jest super Święte słowa Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szpiegu, domyśliłem się od razu. Byle co by Cię z Górzycy nie wyciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 prawda jest taka że coś musi je jeszcze trzymać przy tak płytkiej wodzie, pewnie jedzenie miejsce jest poniżej ujścia rzeki jakiś 400 500 metrów max rzeka jest dość szeroka ale płytka i do tego niesie trochę iłów i innych organicznych zanieczyszczeń więc wydaje mi się, że może mieć troszkę więcej stopni wpada do Warty i poniżej niej ludzie łowią bolenie z wierzchu do zimy, niedaleka Odra o tej porze już tak nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Tu temperatura aktualna nie jest kluczem. Ja ostatnio łowię ostro na zimnej wodzie a w smudze ciepłej boleni nie ma. Ryby co roku jesienią zlatują się w te same odcinki i tam trzeba ich szukać. Kluczem zawsze jest ukleja która wybiera sobie najlepsze miejsce przy aktualnym poziomie wody. Czasem ryby się zbijają w stado np. na przykosie, a czasem są rozrzucone na odcinku z muldami. Może ich być nie widać ale jak są to zawsze można je złowić. Mnie tylko bolki z kanału przy bardzo wysokich temperaturach wody pokazują Kozakiewicza gest. Ale i te pęknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Robert niebo się dopiero ma zacząć Choć nie powiem że po ostatnich wyprawach wczorajsza może nosić miano takowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Gratki panowie...Ten z nieco głębszej wody... strzał w gumę tuz nad dnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Patryk, A gdzie jest to specjalne łowisko, na którym łowisz? Sam je dokarmiasz, zarybiasz itp.? Żart. Pięknie łowisz, demolujesz wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 @Patu, gratulacje, dajesz czadu z tymi boleniami.Ale z wygładzaniem tego zdjęcia trochę przesadziłeś, boleń wygląda jak namalowany farbą olejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 @Artech, dzięki. To nie wygładzanie , próbowałem usunąć wypalenia. Boleń zrobił za lusterko - na fotce wygląda jak jeden wielki błysk flesha.Fotka wyszła jak wyszła, mi też się nie widzi ... Boleń tak..Z resztą w wątku meritum sprawy są ryby, to nie foto-forum P.S.Zapodaj coś od siebie z lokalnych rewirów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Patryk, A gdzie jest to specjalne łowisko, na którym łowisz? Sam je dokarmiasz, zarybiasz itp.? Żart. Pięknie łowisz, demolujesz wątek.@kryst, w ręki jeść nie chcą ... to najnormalniejsze rzeczne dzikusy terroryzujące ukleje i narybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Graty patu Ja miałem dziś się wybrać ale pogoda dobitnie krzyżuje moje plany, ale może jutro się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dzięx @Redzi.Mi również pogoda skróciła wypad o dzionek. Z dnia na dzień drastycznie spadła temperatura i nadszedł zły front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 widzę, że nie tylko mnie pogoda uziemiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ...nie zauważyłeś @szpiegu, że z reguły psuje się na week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 czwartek i piątek był świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ... racja, piątek był nieezły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi