Artech Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 P.S.Zapodaj coś od siebie z lokalnych rewirów @Patu coś się tam łowiło, ale ponieważ nie akceptuję obowiązującego regulaminu wstawiania zdjęć na forum jerkbait.pl to zdjęć nie wstawiam.Znalazłem kilka nowych miejscówek i kilka grubszych bolków w tym roku udało się złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Mnie od kilku dni bolki omijają. Mam wyjścia pod samymi nogami ładnych ryb. Widac ida za przynęta i gdy mam ją wyjąć z wody jak by sie budziły do ataku, tyle, że o dwie sekundy za póxno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Tak mnie przywitała w sobote rano Wisełka, tylko bolenie mnie olały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wykrzyknik, postaram się jutro Cię przebić i zrobić fotkę jak mnie Wisła przywitała. Podobna ma padać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Mnie to teraz przywita pewnie dopiero w sobotę Wyprowadziłem się z Wawy, w tygodniu teraz nie mam szans na ryby, w weekendy pewnie tylko co któtyś... Totalna kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Podobno ma padać śnieg Przyjdzie zmienic watek na sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ostanie bolki w ubiegłym roku łowiłem na początku grudnia przy lodowatym wietrze. Tu znowu analogia do kobiet. Cenimy te co stawiają opór a nie te co się same pchają na – powiedzmy haczyk A łowienie sandaczy tu jest nudne bo trzeba nadziabać mnóstwo małych na jednego dużego. Wolę zapolować na dużego szczupaka. To oziębienie powinno je ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ostanie bolki w ubiegłym roku łowiłem na początku grudnia przy lodowatym wietrze. Tu znowu analogia do kobiet. Cenimy te co stawiają opór a nie te co się same pchają na – powiedzmy haczyk A łowienie sandaczy tu jest nudne bo trzeba nadziabać mnóstwo małych na jednego dużego. Wolę zapolować na dużego szczupaka. To oziębienie powinno je ruszyć.Tak Robert to bardzo trafne porównanie.Miałem jednak w swoim życiu przypadek niezrozumiałego oporu.Laseczka spała ze Mną w jednym wyrku wdzięczyła jak mogła,ale do branianie doszło.Nie wiem może była jakaś chora.To taki jednorazowy incydent i to też może się tyczyć bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ...może nie żerowała lub miała okres ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 :blush: Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ...może nie żerowała lub miała okres ochronny Patu żerować,żerowała ale nie na tym co trzeba choć też nie powiem było to ok.Jednak do pełnego brania nie doszło.A się starałem jak nigdy nawet inne ryby odpuściłem w tym jeden okaz.Potem wzięła z impetem inna sztuka i dopiero wtedy się obudziła No nic koledzy jutro idę na tzw.pały a 11stej punkt.Trzymajcie kciuki bo może byś nie ciekawie.Jak by co-pozdrawiam wszystkich-Tomek-{nie winny} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dobre żerowanie poznać po głębokim połykaniu A tak serio to właśnie wyszedł ode mnie roztrzęsiony kolega. Miał niesamowitego bolenia. Po 15 min, poszedł rozginając kotwice. Znam to miejsce bo przesiedziałem tam wiele lata łowiąc na rurę i NIGDY nie widział tam nawet połowy bolenia. Ale Redzi kiedyś tam widział jak ni z tego ni z owego zaczęły się pokazywać duże rapy. Będę musiał tam poorać trochę bo łowienie z brzegu i dojazd na miejsce. To jedyna takie miejsce jakie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Mnie od kilku dni bolki omijają. Mam wyjścia pod samymi nogami ładnych ryb. Widac ida za przynęta i gdy mam ją wyjąć z wody jak by sie budziły do ataku, tyle, że o dwie sekundy za póxno . sproboj mniejsze głowy takie 3-5 gr , małe ? nie patrz na to ja uzywałem, kija 4.5 metra... wiem dziwne to me łowienie ale Roźnów dawał srednio 5 sztuk dziennie. chodziło o to by przynęta chlapała wodę od początku jak poper moze to pomoźe . mi pomogło .kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Dwa poniższe z piątku i niedzieli Było kilka rybek Wszystko na RH10 Pogoda do bani - wiało, padało, wiało, padało przelotnie Sorka za jakość fotek Aparat mi pada po kąpieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Dzisiejszy boleń na RH10 prawie z dna Padało przelotnie i wiało... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A Ja durny sprzedałem RH10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A Ja durny sprzedałem RH10. Masz inne przynęty, w które wierzysz - o to w tym wszystkim chodzi.Ja jeszcze ryby nie złowiłem na RH10, a zawsze trochę próbowałem ją pomoczyć. Ostatecznie zakładałem coś innego, w co wierzyłem. Paweł wierzy w RH i umie ich używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Paweł, trzymasz wysoką formę, tylko pozazdrościć. Ja byłem zobaczyć miejscówkę gdzie kolega miał wczoraj potworka i faktycznie jest tam małe zgromadzenie. Tylko to najbardziej wredne ryby jakie znam. Jak się nie trafi na dzień to ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 hlehle, wiara daje siłę ale nie zastępuje wiedzy. Na każdą miejscówkę w zależności od pory roku jest optymalna przynętą. Jak się nie wie jaka i jak ją poprowadzić to wiara tu nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja pierwsze ryby na RH10 wyjąłem niezgodnie z jej przeznaczeniem prowadząc w tempie super szybkim na bardzo uniesionym kiju , dopiero potem sprawdziłem jak chodzi przy dnie , no i tak się zaczeło choć jestem niewierzący to uwierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie ma czegoś takiego jak niewierzący. No bo np. taki ateista to ktoś kto wierzy, że Boga nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie ma czegoś takiego jak niewierzący. No bo np. taki ateista to ktoś kto wierzy, że Boga nie ma Czyli niewierzący to taki kto z powodu braku świadomości nie zajmuje się tym problemem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Przepraszam jestem wierzący , wierzę w siebie no i w niektóre przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Dzisiejszy boleń na RH10 prawie z dna Padało przelotnie i wiało... Paweł ładne ryby gratuluje podałbyś jakieś wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie ma czegoś takiego jak niewierzący. No bo np. taki ateista to ktoś kto wierzy, że Boga nie ma Czyli niewierzący to taki kto z powodu braku świadomości nie zajmuje się tym problemem...? @SławekKtoś taki, to niewiedzący Żeby w wątku zachować istotę, to napiszę, że mnie wiatr skutecznie ostatnio przegonił znad wodypomimo, że miałem pół dnia na łowienie.. Od dawna mi się to nie zdarzyło, ale skapitulowałem.Przeciwnie do boleni, które chyba były, ale nie znalazłem odpowiednich argumentów na daną miejscówkę o tej porze roku.Przy tej paskudnej pogodzie, dodam.. PozdrawiamGrzesiek EDIT: zapomniałem pogratulować wytrwałym i skutecznym. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi