Robert Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Pirania, dobrą robotę robisz. Podeślę coś dla kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Paweł gratuluję sukcesu pedagogicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 @Kaspar, @Robert, @Tofik dzięki Większość chłopaków z zeszłego roku skończyło szkołę ale wiem że małe sukcesy mają Na przykład @Carlos...trochę szczupaczków, małych sumków złowił ale nie były na tyle duże, aby wklejać fotki Chłopaki piszą że się starają ale różnie z tym bywa a staram się im mailowo dawać wskazówki W tym roku wystartowałem z nowymi + kilkoma z zeszłego roku Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że chłopaki się chwalą połowem, choć nie są to okazy no i że rybki wracają do wody @Robert, dzięki za niespodziankę dla kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Paweł, napisz na priv ilu masz podopiecznych. Mogłem się wcześniej zreflektować. No nic, będą pod choinkę. Ja mam stanowczo za dużo przynęt więc chętnie na taki cel przeznaczę cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Robert bez cukru ale jesteś wporzo gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 @pirania dobry jestes instruktor o rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 @pirania, gratuluję sukcesów pedagogicznych a i widać, że chłopaki szybko sie uczą.. Dziś byłem na swoich rewirach i przywitała mnie mocno podniesiona woda. Krótki rekonesans przyniósł 3 bolenie w przedziale 60-70cm.Wszystkie ryby złowione na zalanej rafie na gumę prowadzoną przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Patu,a zdjęcia?? Nie ma co oglądać na forum. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Patu,a zdjęcia?? Nie ma co oglądać na forum. <_< Przemek, nie przekroczyły mojego foto-wymiaru, ale były grubiutkie jak to na jesień przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 U nas już da się łowić. Pokazują się pierwsze ryby. Złowiliśmy 5 szt. ale ta najładniejsza poszła z łamańcem po moim dziecinnym błędzie kiedy po wymianie plecionki na żyłkę nie wyregulowałem hamulca. Ryba jak na złość wzięła pod samym brzegiem i nie dała najmniejszych szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 U nas już da się łowić. Pokazują się pierwsze ryby. Złowiliśmy 5 szt. ale ta najładniejsza poszła z łamańcem po moim dziecinnym błędzie kiedy po wymianie plecionki na żyłkę nie wyregulowałem hamulca. Ryba jak na złość wzięła pod samym brzegiem i nie dała najmniejszych szans Robert, graty Dobra to wiadomość że na powrót bolki gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dzisiejsze łowienie, ciut więcej jak godzinne, dojście na miejscówkę jak i pogoda - SAJGON To jednak się opłaciło Jeden boluś dał się podejść na ukleję RH Fotka była tak spieprzona (naświetlona) to jednak udało się ją uratować na tyle, że wstawić mogłem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Gratulacje Paweł u nas chyba jesienne połowy mogą zakończyć się fiaskiem całą noc solidnie lało a i w dzień nie odpuszczało, chyba trzeba sobie dobrego szamana zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Aleś się zawściekł na te bolki Paweł Ale wyniki są. Gratki i czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Fajna ryba Pawle. Brawo.Mysle ze cos sie dzieje złego z Twoim aparatem,lub ustawieniami.To juz kolejne zdjecie. A ładnych ryb przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Aparat ewidentnie nie podziela fascynacji Pawła Wiślaną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Redzi, @Robert, @Marcel dzięki Redzi, nawet nie myśl że to już końcówka Dopiero się rozkręca <_< mimo extremalnych warunków Próbować trzeba i ja się łatwo nie poddam choć widzę że łatwo nie będzie Co mnie dziś tchnęło aby pojechać? Po części post Roberta że u nich cos się ruszyło więc pojechałem sprawdzić, raptem na ponad godzinkę Opłaciło się Robert, następnych rybek nie obiecuję ale się postaram @Marcel, myślę że mój aparat do wyrzucenia będzie Pod koniec sierpnia brodziłem w Wiśle, aparat miałem przez ramię przewieszony w futerale i nawet nie zauważyłem że aparat brodzi razem ze mną i był w połowie w wodzie jakieś 20-30 minut zanim się zorientowałem Myślałem że padł na amen to jednak jakimś cudem dał się osuszyć Fotki robi paskudne - ostrości nie łapie, na wszystkie programy automatyki czy nastaw ręcznych reaguje tak samo, czyli nijak a rybek męczyć za długo nie chcę więc strzelam fotkę a potem się bawię w ratowanie co również kiepsko mi idzie. Wiem już o co prosić Św. Mikołaja Jak mawia Robert...aparat nie podziela mojej fascynacji Wisełką i bolkami a szkoda bo rybki ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 po dwóch tygodniach biegania po innych rzekach trzeba było przeprosić się z moją Odrą wynik oceńcie sami przynęta zwolakowa siódemka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 80 z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 nie wiem nie nosze miary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ale kaban Gratki Szpiegu, masz może fotkę rybki w całej okazałości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 nie wiem nie nosze miary Tu nie trzeba mieć miary.Sylwetka ryby mówi sama za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Szpiegu, ja też kocham rybki ale daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Grzesiek, piękny bolo. Nie ma co, przeprosiny widać przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi