tofik Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Grzechu fajny ryb, tak sobie myślę że to spóźniony prezent urodzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Porządnie spasiony ten bolesław Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Gratuluje Szpiegu, Kawal spasionego Boleslawa Mozesz pokazac fotke tego woblerka ? czy to jakis tajny wabik ? dzieki Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Guzu oblookaj wątek woblerowe warjacje tam jest wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Hasior, Dzieki- juz badam temat Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 To chyba żadna tajemnica,wobek znajomo mi wyglądający,to robota kolegi @JAZ .Gratulacje @szpiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Gratki @szpiegu... Ja dziś również odwiedziłem jesienne rapowisko. Efekt to 13 grubych boleni, wszystkie z dna na rippera na jednej z odrzańskich raf .Jutro poprawka, jest po co wracać... parowóz sponiewierał moją RH 12tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Patryk, ładną seryjkę zapodałeś Szpiegu, bolek ładny choć szkoda że nie ma dobrego ujęcia całej ryby, ale i tak jestem w szoku że wogóle jest zdjęcie pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Patu, przyznaj się w końcu że to jest jeden i ten sam, trochę go podginasz, to łuskę wyskrobiesz, to natniesz płetewkę i wygląda na innego...hehehe Piękne ryby oczywiście, szczere gratulację ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Patu to się normalnie w pale nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Piękny połów Patryk, ale przy obróbce zdjęć noga z gazu bo nam monitory powypala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gratulacje dla łowców bo jest czego gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Redzi, my to już chyba będziemy tylko gratulować innym. Mam świeże info z rana. Woda jeszcze w górę i płynie badziewie. Niech przynajmniej nie pada to sobie na rowerze pojeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dzięki panowie...@Kubson, rybki są różne, ale pochodzą z tego samego stada ... Focone ze statywu z jednej miejscówki, a że boleń boleniowi podobny to sam wiesz ..@Robert, mi tam z eLCeDeka dym nie idzie , a że szybko focone bo woda dawała to błędów nie uniknąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 @Patu szok oby tak dalej ludzie tacy jak ja ,którzy poświęcili się pracy mogą prawie dotknąć łuski tych kabanówszcuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Redzi, my to już chyba będziemy tylko gratulować innym. Mam świeże info z rana. Woda jeszcze w górę i płynie badziewie. Niech przynajmniej nie pada to sobie na rowerze pojeżdżę No ja dziś widziałem wodę i niestety bryndza ale przynajmniej pewna część planu na ten sezon została wykonana w 100% tylko na tym rowerze żebym cię koło mojej szkoły nie widział bo dzieci mówią że ciepłoi na dwór trzeba iść jak widzą takiich rowerzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Brawo Patryk. Dobry jesienny wypad rzeczny Szpiegu rybka pewnie ładna, ale niestety niewiele widac na tych zdjeciach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Redzi ja nie tylko widziałem ale łowiłem. Jeden średni bolek, a to nieomylny znak, że pora kończyć. Szkoda pary i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czyżby wszyscy odpuścili jesienne rapy?? Panowie, jeszcze jedzą ... Tak dla zachęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Panowie, jeszcze jedzą ... U mnie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jedzą zapewne cały rok <_< Gratulacje ładne rapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Robert, sam sobie odpowiedz na to pytanie <_< ...Wisełka chyba jeszcze nie zamarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Robert, sam sobie odpowiedz na to pytanie <_< ...Wisełka chyba jeszcze nie zamarzła Patryk, gratki Ładna sztuka Może pakujemy manatki i pojedziemy do Roberta sprawdzić? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No wiem jak jest jak nad jesiennymi miejscówkami jest 2,5 m woda zasuwającej z 10 km/h. Ryby się rozpraszają i gdzieś tam sobie siedzą. Mnie takie dłubanie nie interesuje. Podziwiam tych co łażą cały dzień po Sajgonie aby złowić jakiegoś 50+. Tak to wygląda. Smutny koniec sezonu ale tu woda rozdaje karty. Na szczęście przed przyborem była masakra więc nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No wiem jak jest jak nad jesiennymi miejscówkami jest 2,5 m woda zasuwającej z 10 km/h. Ryby się rozpraszają i gdzieś tam sobie siedzą. Mnie takie dłubanie nie interesuje. Podziwiam tych co łażą cały dzień po Sajgonie aby złowić jakiegoś 50+. Tak to wygląda. Smutny koniec sezonu ale tu woda rozdaje karty. Na szczęście przed przyborem była masakra więc nie ma co narzekać. Wiem Robert o czym piszesz U mnie podobnie Wody więcej, pędzi szybciej i bolki się pochowały No ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi