hlehle Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Hlehle , a jak tam Angielskie bolki?? Gryzą?? Nie kumać Nawet jakby były rapy w Anglii to pewnie bym im czasu nie poświęcił, bo za innymi rybami się wolę uganiać.Nie to żebym łowić tych ryb nie lubił, ale ja preferuję płodozmian. Miałem kilka lat boleniowych. Teraz kłuję inne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Jeszcze gryzą....pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 falgmar to Jaś tu Boleń.Co to rewolucję robisz.Piękne zazdroszczę.Ja niestety w nieruchomościach na jesień jak zwykle i czasu braku-Faken shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pażdziernikowe bolki z Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzisiaj rybki były dosyć aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No widzę właśnie.O tej porze roku to wyjątkowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 cd........pazdziernikowych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 cd..........nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Prawdziwe XXL a nie xxl .Gratuluje pięknych rybek może coś więcej napiszesz o samym połowie jakieś konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witaj. Cóz tu pisać wiecej jakoś tak wyszło ,że gryzły . Zawsze pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku łowię te największe te bolenia przez duże B. Pozostałe miesiące to także bolki z tym, ze juz o prawdziwe okazy dużo trudniej. Pisze tutaj o bolkach 80+. Znalezienie miejscówy nowej miejscówy zajeło mi tydzien uczciwego pływania po rzece. Efekty były naprawde imponujące. Nie bede pisał ile ryb przez ten okres złowiłem, gdyż naraziłbym sie co nie którym <_<. Ryby złowione w pół wody i z dna. Przyneta guma+wobler...... Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Może wyczuły przybór? U nas woda na wale. Wylały wszystkie rzeczki. Nie pamiętam takiej wody o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Imponujące wyniki. Bolki jakoś mnie nie zwilżają, ale te Twoje to już takie bardziej tarpony są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witaj. Cóz tu pisać wiecej jakoś tak wyszło ,że gryzły . Zawsze pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku łowię te największe te bolenia przez duże B. Pozostałe miesiące to także bolki z tym, ze juz o prawdziwe okazy dużo trudniej. Pisze tutaj o bolkach 80+. Znalezienie miejscówy nowej miejscówy zajeło mi tydzien uczciwego pływania po rzece. Efekty były naprawde imponujące. Nie bede pisał ile ryb przez ten okres złowiłem, gdyż naraziłbym sie co nie którym <_<. Ryby złowione w pół wody i z dna. Przyneta guma+wobler...... Pozdrawiam Tomek.Dzięki i jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 U nas też wysoko i od wczoraj rośnie- ryby wyczuwają przybór z wyprzedzeniem i jedzą aby starczyło na czas dużej wody.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzięki wielkie za gratki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Tomek, gratki piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Hehe brawo Tomasz! Już myślałem, że Cię biznes całkiem wessał i dla wędkarstwa nie masz czasu Piękne ryby jak zwykle. Nie znikaj tak. Twoja wiedza o rzecznych rybach jest nie do przecenienia! Napisałbyś jakiegoś arta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witaj imienniku. Kupę lat. Dawno mnie tutaj nie było oj dawno. Postaram sie pojawiac częściej jak dawniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Tomek, gratki piękne ryby Dzieki wielkie za gratki. Zycze co najmniej takich bolków jak nie wiekszych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witam, gratuluję wszystkim pięknych bolków , jestem naprawdę pod dużym wrażeniem regularnie łowionych okazów przez Was!!! Jako że stosunkowo niedawno nastawiłem się na celowe łowienie boleni bardzo chętnie poczytałbym w zimny wieczór jakiś nowy, ciekawy artykulik o przechytrzaniu tych cwaniaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ha, a ja jutro idę na rybki. Podobno na Wisłoku biora jeszcze bolenie A woda coraz lepsza i czyści się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 I o TO chodzi ...powodzenia Tpe1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Porządki w temacie, część dyskusji przeniesiona do nowego wątku tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11250&am p;am p;start=0& Ponieważ temat Bolenie 2009 jest wyjątkowo obszerny i jego załadowanie w celu podziału zajmuje przy dobrych układach min. kilkanaście minut ostrzegam i zapowiadam, iż w przyszłości wątek nie będzie dzielony w celu odseparowania wypowiedzi odbiegających od tematu - wypowiedzi takie będą po prostu kasowane. A teraz zapraszam wszytkich do kontunuowania dyskusji o boleniach 2009 i chwalenia się wynikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Czerwcowy bolek dla ocieplenia klimatu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Szczere gratki za tak piekne bolenie. Miło popatrzec na takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi