Tomek Sulej Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam. Aby cieplej sie nam zrobiło wrzesniowy bolo z tego roku.........na Hermesa Majowy bolo mojej żony...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Tomku rozumiem że obrobiłeś tło ale coś Ty zrobił z tym boleniem?? Piękna ryba tak na marginesie i oczywiście gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam. Trochę przekombinowałem Dzieki za gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Tomek S. Pozamiatałeś, Gratuluję i pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mikołaj nie zawiódł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Z tego co pamiętam Andrzeju w zeszłym roku też Cię nie zawiódł... Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Po tamtego pojadę jeszcze w tym roku Może urósł i czeka?Dziś było za mokro by się tam dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bardzo ładne zdjęcie (kolory są bardzo ładne) i fajny bolek! Czekam na następne jeszcze w tym roku. No i czekam na Tomka_w (Wojdę) jak wrzuci tegoroczną rybę wigilijną. Jestem ciekawy co w tym roku złowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gratki:)Dla mnie fotko atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sądząc z liczby postów to tylko AndrzejL był grzeczny w tym roku - reszta nie otrzymała mikołajkowego prezentu …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zobaczymy, zobaczymy bo ... Tomek potrafił zaskoczyć wszystkich i samego siebie w wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sądząc z liczby postów to tylko AndrzejL był grzeczny w tym roku - reszta nie otrzymała mikołajkowego prezentu …. Nie tylko Andrzej był grzeczny <_< Kolega @lukexio również dostał wczoraj od mikołaja ładniutki prezent w postaci sandacza 80+ z Warszawskiej Wisełki i z tego co wiem to dziś ma wkleić fotkę bo go namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jutro wieczorem wykleje zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Szkoda że to już koniec sezonu... .Cieszył bardziej niż prezent pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gratulacje Andrzeju za bolenia, a podwójne za wytrwałość w ich łowieniu...Rzadko kto ugania się za nimi do końca roku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bolek był jeszcze jeden ale akurat prowadziłem wobka obok płynących śmieci i myślałem że o nie zaczepiłem.Ryby nie zaciąłem a ta po wyjściu do powierzchni się wypięła.Trochę byłem na siebie zły i parę epitetów poszło pod nosem Na szczęście ta z fotki wzięła na kolejnej główce.Chciałem fotkę z bolkiem w śnieżnej scenerii ale znowu się nie udało...Może zrobię ją w następnym roku Za to doświadczenia się zbierają-będzie łatwiej....byle tylko w końcu w zimie spadł śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Andrzej skup sie na snieznej fotce.Dawno nie widziałem ,, białego ,, bolenia.Nie nosze ostatnio aparatu, a koledzy łowia zimowe bolenieaz głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Do końca roku ma być u nas na plusie i nici ze śniegu ....Ale co się odwlecze to nie uciecze.Przez rok podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie ma białego bolka, będą za to białe pstrągi! Gratki Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Andrzeju,Gratulacje! U nas dzisiaj spadł niezapowiedziany śnieg. Może i u Ciebie zmieniła się sytuacja i ... tamten był przed ostatnim? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Szacun !! Dzisiaj zaczęło sypać-przynajmniej w Wałbrzychu, więc może jeszcze przyjdzie do Wrocka Tylko pewnie czasu nie za wiele... <_< PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzięki.Niestety już chyba do końca roku nie uda się wybrać na rapkiTa ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Pozwolę sobie wskrzesić ten wątek Pod podanym linkiem można ściągnąć clip video zmontowany z kilku ujęć jakie nakręciłem kiedy ryby gryzły dobrze. Technicznie jest to słabe bo kręcone aparatem w jednej ręce w drugiej wędka, albo ze statywu na łódce obracanego brzuchem Mimo tych niedoskonałości ogląda się to całkiem przyjemnie. http://rapidshare.com/files/358762924/asp.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Zasysam póki net na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jeśli ktoś ma problemy z powodu ograniczeń na Rapidzie to tu jest instrukcja jak to minąć http://www.youtube.com/watch?v=MVCS0hvqHQk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi