piwoluka Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jeśli ktoś ma problemy z powodu ograniczeń na Rapidzie to tu jest instrukcja jak to minąć http://www.youtube.com/watch?v=MVCS0hvqHQk Po przeczytaniu komentarzy pod filmikiem wydaje mi sie, ze chyba jednak nie warto. Lepiej sprobowac poprzez jakiegos web proxy. Do otworzenia tego filmu (asp.avi) jest potrzebny codec iv50. Gdzie to mozna sciagnac aby dzialalo na Windowsie7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Udało się ściągnąć Na Widows 7 Professional w Windows Media Player mimo najnowszego K-Lite Codec Pack 5.7.0 (Corporate) nie mam obrazu tylko samo AUDIO Czy komuś udało się otworzyć plik?? Jeśli tak będę wdzięczny za info przy pomocy jakiego programu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 W necie jest sporo programów lepiej radzących sobie z różnymi plikami. Z darmowych i niezłych chociażby BestPlayer, GomPlayer, AllPlayer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Zdaje sobie sprawę z tego że WMP nie jest najlepszym do tego programem. W pracy niestety nie mogę niczego innego doinstalować i chciałem się upewnić czy chociażby na AllPlayer pójdzie.W domu korzystam właśnie z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Normalnie z AllPlayera idzie aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Gitara Biorę w takim razie lapsa pod pachę w domu przerzucimy plik na pena i obejrzymy przy piwku Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jam mam instalowane dwa paki, K-Lite Codec Pack 5.7.0, ale po tym nie chodziły flimy w HD więc doinstalowałem codec-pack-all-in np. z tej strony http://codec-pack-all-in-1.brothersoft.com/codec-pack-all-in -16.0.2.9. Film odpala mi się w Power DVD 9. Ale dziwne to bo ja wybrałem stary sprwadzony kodek Indeo Video 5.10 którego mial nawet Win 98 a tu problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nigdy nie da się ich w 100% uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Best Player jest dostępny w wersji Portable do zainstalowania na pendrivie.Ja w pracy mam podobny problem ale na szczęście podstawowe potrzebne mi programy mam odpalane z pendriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 A jakiej to wielkości? Jak nie duże to mogę zrzucić na swój serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 95 MB... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Pytanie co teraz znaczy duży. Mam jeden film 48 GB Nie chce robić takiej bida wersji bo nie będzie widać jak bolki zagryzają łamańca. Pod inne kompresory trzeba zmieniać proporcje boków klatki, czego nie przewidziałem Dawno się w to nie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dzięki Robert za film,nie źle gryzły i bezsterowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dzięki Robert za film,nie źle gryzły i bezsterowce.Po za tym jednym ujęciem z Rożnowa, wszystko nakręcone w jednym szalonym tygodniu września. W jednej miejscówce łowiłem smaczkowym ołówkiem którego sobie pozwoliłem podrasować. Masakra, chociaż 2 największe ryby padły na Siudaka. Druga akcja to przykosa i pogrom łamańcem. Sfilmowałem kilkanaście brań. Szkoda, że byłem sam bo na max zbliżeniu było kapitalnie widać jak ryby zasuwają za przynętą. Ale spoko, może będzie kamerka HD to nakręcę takie kawałki, że papucie będą spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Trzymam za słowo i czekam z niecierpliwością. Może potrzebujesz kamerzysty <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Kamerzystą to ja jestem <_< Bardziej potrzebuje sprawnego dyspozycyjnego spinningistę. Może się Redzi wyrobi? Ryby już łowi ale te nieporadne ruchy przy wyjmowaniu ryb mnie zabijają <_< Z Arkiem Zanderixem się pięknie pracowało. W lot się rozumieliśmy i efekty kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No Robercie, bardzo fajny filmik.A te ujęcia z Rożnowa wywołały u mnie wielkie zadowolenie i wspomnienia, szkoda że w tym roku moja rodzina wybrała może.Nie Masz więcej ujęc z tego wspaniałego zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 walczyłem i poległem mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie mam niestety. Mieliśmy na łódce kamerę HD ale kolega wyładował baterie na filmowanie lasek <_< W ostatniej chwili złapał mój aparat i nakręcił ten kawałek holu. Ale będą filmy z Rożnowa. Obiecuje. Szykuje się ostro na tamtejsze bolki. Już się doczekać nie mogę. Czuje się jak bym zaczynał łowić Mam zaproszenie na inny zbiornik gdzie bolków mrowie. Trochę daleko ale pojadę na 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Hasior, zainstalowałeś te 2 pakiety kodeków? Musi po nich ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 U mnie śmiga. Super filmik - remedium na ta szarość za oknem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Robert wszystko w swoim czasie <_< Pewnie nie dorównam opalającym się laskom na wiślanych plażach, ale ... <_< postaramy się nadrobić braki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mi niestety tez za nic nie chce się obraz pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Bardziej potrzebuje sprawnego dyspozycyjnego spinningistę. Robert, filmik super Mi odpala od razu za pomocą GOM Player Może ja się nadam na powyższe?? :blush:mogę nawet Redziemu kijki nosić a tobie kamerę i napoje podawać jak upał będzie, byle być na planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi