Robert Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gugcio, mam nadzieję, że to przeżyjesz Namiary? Twistestausee Arolsen. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 @Robert Dobrze ze Mam Bata i feedery!Wyciagne wyczyszcze poczytam i zmieniam dziedzine jakies nie porozumienie na wodzie stojacej takiego Bolka To chumoru mi nie poprawiles Jutro jade na inna miescowke znowu (czyt. poplaca) gdzie jakis mlodzieniaszek spial klenia i wyjal malego bolka. Pod mostem bylem 2 dni i kompletna klapa. Oralem dno cialem tafle i srodek i nic. Trzymajcie kciuki prosze zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Trzymam kciuki, sam chetnie bym z Toba pojechal...ale nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 To dobrze Tomek, że masz przynajmniej kciuki wolne. Mała przerwa od seksu dobrze by Ci zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Robert ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich miłośników łowienia boleni. Jestem nowy na forum i chciałem ładnie się przedstawić. Wędkuję na królowej polskich rzek Wiśle. Postanowiłem na początek wrzucić foto z zeszłego weekendu na którym odrobinę widać moją facjatę, w każdym razie czapeczkę zawsze mam tą samą Pstrykał Wykrzyknik.Bolek 65 cm złowiony pod jednym z warszawskich mostów nic wielkiego ale na początek ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No i co 65cm ale za to gruby i na pewno ładnie walczył.Gratuluje.ładna ryba i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gratuluje i witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witaj Pszemo gratuluje rybki miejsce mi dobrze znane w zeszłym roku obdarzyło mnie kilkoma rybkami w tym nie miałem okazji się tam pojawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 albo ja dawno bolka nie widzialem albo ten twoj 65 jaki taki spasiony juz jest. tak czy siak - witam serdecznie oraz zachecam do aktywnego udzialu w zyciu strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ładne przywitanie, czapka też spoko Udanych wiślanych łowów. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Pszemo ryby już spoko lowiszsikor tez niechudyteraz musisz zainwestować w buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tomek Nadrobimy jeszcze ten WYPAD NA RYBY @Pszemo tlusty ten bolek!gratki i witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witaj Pszemo.Poniżej jeden z dzisiejszych odrzańskich rapciaków , okraszony kleniojazami, szczupakami zażerającymi denne rapowe gumy i sumkiem na zestaw 8lb ... fajnie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Patryk, jak dla mnie to wspięłeś sie na zdecydowanie górne pozycje rankingu wędkarzy/fotografów, a patrząc na tempo Twojego rozwoju to aż strach sie bać co to będzie Pozdrawiam i gratuluje wszystkim łowcom, nie wiem jak to robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Patu a można się u Ciebie zapisać na mały kurs fotografii wędkarskiej?Może byś popełnił jakiś artykulik w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzięki panowie za miłe komenty. Prawda jest taka, że cały czas się uczę. Jak dla mnie techniczny top to zdjęcia @Fisha, @Remka - może oni coś skrobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Patu a można się u Ciebie zapisać na mały kurs fotografii wędkarskiej?Może byś popełnił jakiś artykulik w tym temacie?Zdecydowanie popieram. O warsztaty może być trudno bo pewnie byłaby kolejka, a i do Szczecina kawał drogi....ale na początek jakiś artykulik jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Przy mnie wszystkie grubo wyglądają, chudy jestem poprostu Walczył dzielnie to trzeba mu przyznać.Patu piękna ryba a foty mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie chcę ujmować Twojej rybie Przemo ale warto zwrócić uwagę na pewne złudzenie któremu niektórzy ulegli. Ryba sfotografowana w cieniu jest płaska. Do szerokości ryby dodaje się grubość brzucha i dlatego sprawia wrażenie bardzo szerokiej. Gdyby była ustawiona nie po skosie to wyglądał by już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie chcę ujmować Twojej rybie Przemo ale warto zwrócić uwagę na pewne złudzenie któremu niektórzy ulegli. Ryba sfotografowana w cieniu jest płaska. Do szerokości ryby dodaje się grubość brzucha i dlatego sprawia wrażenie bardzo szerokiej. Gdyby była ustawiona nie po skosie to wyglądał by już normalnie. Niewiem czy ryba by się nie obraziła, ja na pewno nie Faktycznie może wydawać się puszysta na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Puszysta czy nie puszysta walczyłą pięknie A tu kilka pstryków z sobotniego wypadu z Pszemem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 I moja lokomotywa. Tak silnego bolenia jak ten w tym roku jeszcze nie złowiłem. Nogi długo misię trzęsły po wyjęciu tej ryby. Szczególnie, że łowiliśmy w dość nietypowym łowisku. Zwalone do wody drzewa. Pochłonęły przez weekend ponad połowę mojego boleniowego arsenału.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Michał piękna Rapka.Widzę że już jesteś załatwiony i Boleń rybką nr 1 jest dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi