pepol Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Tajemnicy nie ma, Thrill. Niedługo będzie można poczytać jak łowię na te przynęty. Witam. @wykrzyknik napisz proszę gdzie można będzie o tym poczytać; na forum, w prasie...? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 @Patu, wrzuć jakąś fajną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ...za 2 godz. jadę na 4-ro dniowe rapowanie . Po powrocie postaram się cosik zapodać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Luuudzie, 4 dni. Po 2 miałbym zakwasy i wędki nie dałbym rady podniść . Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Patu przyznaj sie ,że na drugie masz Bolesław <_< ,eh takiemu to dobrze,tyle czasu na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 @barwena, dlatego odchudziłem zestawy o ok. 80-100gr , moc pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ...za 2 godz. jadę na 4-ro dniowe rapowanie . Po powrocie postaram się cosik zapodać <_< Jakis gruby spływ sie szykuje Połamania <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja jestem w trakcie odchudzania, ale nie tylko zestawów. Żona twierdzi że marnie mi idzie... Ale sprzęt coraz lżejszy, to fakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ujadam ale i coś tam się czasami złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A to się tak chlapało na poprzednim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 w dniach odbył się boleniowy zlot CF. Moja rybka: Więcej info: https://www.corona-fishing.pl/?a=news&opcja=show&id= 110&sort=sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 @wobler129 gratuluje rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A mnie sie tak wydaje, ze uzytkownicy jerkbait.pl chca poogladac ladne zdjecia, dowiedziec sie o niuansach zwiazanych scisle z lowieniem.Wszelkie jakies przepychanki niechaj beda zalatwiane albo na stronach zainteresowanych badz mailowo. Tutaj piszmy o Boleniach zlowionych w 2009r. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Sprzęt to nie pomyłka, bo duże jeziorowe bolenie masakrują delikatniejsze zestawy.Jak mam to rozumiec? Polamaly wam kije o mniejszej mocy? Nie szlo oderwac od dna? Czy po prostu na lodzi nie bylo alternatywy?A ja nadal w nieswiadomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 @Maciek, super bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Tajemnicy nie ma, Thrill. Niedługo będzie można poczytać jak łowię na te przynęty. W całym tym bałaganie moje pytanie zaginęło. Więc pozwolę sobie jeszcze raz zapytać. @wykrzyknik napisz proszę gdzie można będzie o tym poczytać; na forum, w prasie...? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Tajemnicy nie ma, Thrill. Niedługo będzie można poczytać jak łowię na te przynęty. W całym tym bałaganie moje pytanie zaginęło. Więc pozwolę sobie jeszcze raz zapytać. @wykrzyknik napisz proszę gdzie można będzie o tym poczytać; na forum, w prasie...? Pozdrawiam. Odpisze jak się wyleczy W domu nie ma dostępu do netu. Je dzisiaj wyskoczyłem po 2 tygodniowej przerwie. Bez rewelacji, ale kontakt z rybą był. Na Wiśle 3 godziny machania i jeden maluch 40 cm spadł chwilę po braniu. Natomiast na kanale żerańskim o dziwo 3 sztuki. 60 cm i dwa przedszkolaki po 40 cm. I jak zwykle, choć może to już być nudne na Thrilla w pół wody średnim tempem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Tekst o łowieniu na Trille według wszelkich moich informacji ukaze się w najnowszym news letterze Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wczoraj wieczorem 2 godzinki nad Wisłą. Ryba była przez chwilę aktywna przy powierzchni później żerowała z toni. Pierwsze branie przy powierzchni, ryba efektownie wyskakuje nad wodę. Niestety tracę mojego wyczekiwanego w tym roku 70+, żyłka nie wytrzymała potwornego uderzenia i pękła. Thrill ma dość poważną wadę, mianowicie przednia kotwiczka plącze się często w żyłkę nie rzadko ją kalecząc co zmusza do przewiązywania przynęty co 30 minut choć jak widać i to nie zawsze pomaga, ale i tak pozostaje moją przynętą nr.1 Kolejne 3 brania w połowie wody niestety nie zacięte, muszę zainwestować w plecionkę do łowienia z opadu Kolega miał 3 brania, w tym jeden zacięty i wyholowany 72 cm. Piękna gruba wczesnojesienna rapa. Piotrek ledwo objął jej kark, a małych rąk nie ma Skusił się na Siudaka prowadzonego w opadzie. O 19 powrót na mecz siatkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Zamiast się kłócić zacznijcie w końcu ryby łowić:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Michał fajna czapeczka No i boluś też ładny widzę że po zmroku zapakował.W sobotę pomachamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 O szarówce, że zdjęcie z lampą i dość krótkim czasem otwarcia migawki to i ciemniej niż w rzeczywistości było Ja zjem obiad (*nie ma to jak wpaść do teściów ) i lecę nad wodę W sobotę skoczymy na ,,stare miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Może uda Ci się wyjąć tego co jeszcze pływa z moim Thrillem Czego bardzo Ci życzę był bardzo gruby.No i uwolnił byś go od tego paskudnego kolczyka który mu zostawiłem A i widzę że dwie ryby masz zapięte na kotwicach bolka i rękaw POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 @Wykrzyknik, masz rację - łowić panowie, łowić... Poniżej chuda, dzienna odrzańska 70tka.. ..i nieco grubszy,późnowieczorny 70plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Gratulacje Patryk, jak zwykle bardzo wysoki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi