MGOR Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Albo drugi kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Wujek, daj se spokój z konkursami. Wstawiaj T-shirty z napisem I LOVE MONIA, pójdą jak woda , niezła myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Dzisiaj było idealnie, kto nie łowił niech żałuje, a najbardziej Ci których zapraszałem na wypad Nałowiłem się na zapas.Największa dzisiejsza ryba. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No i się wstrzeliłem w bolenie z wolniaka.79cm z hakiem.Fotki tym razem nie na szmacie a na bluzie która poszła się j...ć.Rybka w świetnej kondycji wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jeszcze jeden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Brawo Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 popołudniowy z nad Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Dzień dziś dobry był, pierwszy bolek w sezonie zameldował się na kiju, niestety odpiął się wyskakując ponad wodę jak niezgorszy łosoś , szkoda tylko, że nie doholowany.Gratki wszystkim za bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No nie był zły.... Niecałe dwie godzinki machania i się sześćdziesiątak zameldował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Brawo Janek. A dzięki, ten większy fajnie wziął. Najpierw zluzowanie, a potem mocny strzał, wobler cały w pysku :)Inne typowo, branie jak zaczep, a potem jazda. Bolki są w świetnej kondycji, jestem mile zaskoczony. Opinia o słabo walczących bolkach to bujda.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Rybka z soboty . P.S. fotka zrobiona komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No i się wstrzeliłem w megalodonki.Fotka do bani jak zwykle.Bluzę poświęciłem byle nie leżał na kamonach.Brakowało mu 0,5cm do 80cm.Na górnej Wiśle jest to już bardzo ładna ryba.Jak komuś przeszkadza ta fotka to proszę moderatora o jej usunięcie.Pozdrawiam.-Tomek-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Dizsiaj 6 brań Jeden wyjęty boleń.Jeden zapiety ale po świecy w powietrze spadł.Cztery brań spartolone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No i się wstrzeliłem w megalodonki.Fotka do bani jak zwykle.Bluzę poświęciłem byle nie leżał na kamonach.Brakowało mu 0,5cm do 80cm.Na górnej Wiśle jest to już bardzo ładna ryba.Jak komuś przeszkadza ta fotka to proszę moderatora o jej usunięcie.Pozdrawiam.-Tomek- Mi nie przeszkadza, ale znajdzie się ktoś komu się nie spodoba Moje GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Janek,No i zaczynam żałować ale nie mogłem tym razem. Gratulacje pięknych bolków dla wszystkich! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Piękna w tym roku rozpoczęta jesień,taka pod znakiem bolenia, bo sypią się zdjęcia, oj sypią na forum .Gratulacje!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ale nie tylko pod znakiem bolenia bo i sandacz zaczyna gryźćchciałem klenia złowić wczoraj i siadł ni na mojego wobka sandaczyk ale o tym w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Poniżej na fotkach wszystkie bolenie z września Wszystko na ukleję RH rozmiar 10. Niektóre fotki słabe bo samemu nie jest mi jeszcze łatwo pstrykać Niektóre udało się uratować i jakoś wyglądają Wszystkie rybki powyżej regulaminowego wymiaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ciąg dalszy wrześniowych rapek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No i ostatnie ładniejsze fotki z września . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja sobie dziś nie połowiłem bo się niestety spóźniłem na poranne brania. 2 szt. złowiłem a 2 wymęczyłem. Tylko ostania przyzwoita.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ale się foty posypały gratulacje dla łowców Ja dziś wieczorem przypuszczę atak godzinny bo godzinny ale będzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 @Robert, fajna rapka Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Paweł. Było kilka ładniejszych ostatnio ale jakiś nienałowiony jestem pomimo, że zanosi się na rekordowy sezon. Dziś wyjąłem aparat bo była ładna mgiełka ale ryby średnie nie do focenia. Jak już stał przygotowany to go wykorzystałem aby się przesmarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi