Skocz do zawartości

Bolenie 2009

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Hlehle , a jak tam Angielskie bolki?? Gryzą??

Nie kumać :lol:

Nawet jakby były rapy w Anglii to pewnie bym im czasu nie poświęcił, bo za innymi rybami się wolę uganiać.

Nie to żebym łowić tych ryb nie lubił, ale ja preferuję płodozmian. Miałem kilka lat boleniowych. Teraz kłuję inne ryby :D

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witaj. Cóz tu pisać wiecej Embarassed jakoś tak wyszło ,że gryzły :D. Zawsze pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku łowię te największe te bolenia przez duże B. Pozostałe miesiące to także bolki z tym, ze juz o prawdziwe okazy dużo trudniej. Pisze tutaj o bolkach 80+. Znalezienie miejscówy nowej miejscówy zajeło mi tydzien uczciwego pływania po rzece. Efekty były naprawde imponujące. Nie bede pisał ile ryb przez ten okres złowiłem, gdyż naraziłbym sie co nie którym <_<. Ryby złowione w pół wody i z dna. Przyneta guma+wobler......

Pozdrawiam Tomek.

Witaj. Cóz tu pisać wiecej Embarassed jakoś tak wyszło ,że gryzły :D. Zawsze pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku łowię te największe te bolenia przez duże B. Pozostałe miesiące to także bolki z tym, ze juz o prawdziwe okazy dużo trudniej. Pisze tutaj o bolkach 80+. Znalezienie miejscówy nowej miejscówy zajeło mi tydzien uczciwego pływania po rzece. Efekty były naprawde imponujące. Nie bede pisał ile ryb przez ten okres złowiłem, gdyż naraziłbym sie co nie którym <_<. Ryby złowione w pół wody i z dna. Przyneta guma+wobler......

Pozdrawiam Tomek.

Dzięki i jeszcze raz gratki

witam,

gratuluję wszystkim pięknych bolków , jestem naprawdę pod dużym wrażeniem regularnie łowionych okazów przez Was!!! Jako że stosunkowo niedawno nastawiłem się na celowe łowienie boleni bardzo chętnie poczytałbym w zimny wieczór jakiś nowy, ciekawy artykulik o przechytrzaniu tych cwaniaków... B)

Porządki w temacie, część dyskusji przeniesiona do nowego wątku tu:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11250&am p;am p;start=0&

Ponieważ temat Bolenie 2009 jest wyjątkowo obszerny i jego załadowanie w celu podziału zajmuje przy dobrych układach min. kilkanaście minut ostrzegam i zapowiadam, iż w przyszłości wątek nie będzie dzielony w celu odseparowania wypowiedzi odbiegających od tematu - wypowiedzi takie będą po prostu kasowane.

A teraz zapraszam wszytkich do kontunuowania dyskusji o boleniach 2009 i chwalenia się wynikami :D