Monk Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Odinstalujcie wszystkie kodeki a dopiero potem zainstalujcie te dwa o których była mowa na początku tematu i musi śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dla tych którzy mają ten sam problem co ja...Pobralem paczke kodekow z tego linku i dziala: http://www.programosy.pl/download/pobierz2,ace-mega-codecs-p ack.html A co do filmiku... super, juz się maja doczkac nie moge <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dobry filmik!znakomite ujecia i piękne bolki, jeśli chcesz Robercie, mogę go umieśćić na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja nie mam nic naprzeciwko, ale widzę komunikat, Ten film wideo został usunięty przez użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_iVo_ Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Od wczoraj walczyłem z kodekami i przetestowałem już chyba wszystkie odtwarzacze.. nadal tylko dźwięk - może to wina super visty? Poddałem się i cierpliwie czekam na link do youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Podstawowa sprawa to nie mieszać kodeków.Przykładowo jak masz k-litea to zostaw w spokoju ffdshow.Bradzo prosta recepta.Poza tym jak już zaśmieciło się twardy dysk różnymi kodekami to podstawowa sprawa to reczne wyczyszczenie twardego z wszelkich śmieci jakie po sobie zostawiają bo te nie raz blokują te na nowo zainstalowane.Tak więc czyścimy i instalujemy najnowszy pakiet kodeków ale tylko jeden.Warto przy czyszczeniu skorzystać z Combo Fixa.Tyle wystarczy.Koniec off topa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Na mojej 7 też nie działa mimo wszystkich kodeków i prób na różnych programach Ale może wieczorem będę w rodzinnym domu a tam mają XP, więc nie powinno być problemów Przy okazji ojcu pokażę, niech nacieszy oczy. Ostatnio był ze mną nad wodą 2 stycznia na Drwęcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 naprawdę fajnie ogląda się takie piękne rybki gdy pogoda za oknem nie rozpieszcza i dodaje otuchy w czekaniu na pierwsze dni kiedy będzie można powalczyć z łososiowatym z niecierpliwością czekam na kolejne epizody co do kodeków tak jak radzą inni należy wyczyścić dysk ze śmieci i wgrać paczkę dobrych i sprawdzonych ponieważ potrafią się one gryźć nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dla tych, którzy mają kłopoty z odbiorem filmu.Film jest już do obejrzenia FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Za pierwszym razem usunąłem ten filmik z tego względu, że nie pytałem o możliwośc umieszczenia dla szerszej widowni . Wolałem też uniknąć ewentualnego ochrzanu za samowolę Teraz pozwolenie jest i jest link do portalu youtube.com: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ale fajna miejscówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz gamoński Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Miejscówka niezła...ale jaka fajna przynęta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jak się ogląda ten filmik - to łowienie Boleni wydaje się takie proste... - mam nadzieję że w tym roku i ja dorzucę swoją fotkę z fajną rapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Miejscówka z serii złap mnie i wypuść to znowu mnie złapiesz Każdy może się nauczyć ich łowić, ale trzeba mieć dużo cierpliwości i zapału, a przede wszystkim czasu by trafić na ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak dokładnie to miejscówki są dwie, a przynęty w filmie trzy. Miejscówki pominę a przynęty to jak widać w pysku, Smaczkowy ołówek który przerobiłem z doskonałym skutkiem. Jest Siudak, a wszystkie ataki są na łamańca. Ryba z Rożnowa też wzięła na łamańca. Chyba nie czytała artykułu w WW którego autor twierdzi, że na zaporówce rzeczne przynęty można sobie schować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Redzi uwierz mi, że nie każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi