Skocz do zawartości

Moj wymarzony hot hatch

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze z tego segmentu marzył mi się VW Golf MK II GTI G60 Limited Edition. Wszystkie nowsze to elektroniczne zabawki dla dzieci  ;)

Lecz teraz jestem ojcem rodziny i priorytety mam inne więc wzdycham do Audi RS6 w budzie kombi, najlepiej w wersji zrobionej przez ABT. Cudowne auto rodzinne wymyślone do tego aby sprawdzić przy jakich przeciążeniach, twoje dzieci wiezione do przedszkola/szkoły, zwrócą śniadanie na jego piękną skórzaną tapicerkę  :D

• Like 1

Witam,

Definicja hot hatch zostala w ostatnich latach rozmyta. Jak dla mnie idealny powinien spelniac nastepujace warunki:

1) Wielkosc golfa/polo

2) Letki

3) Naped na przod, zadnej kontroli trakcji, LSD wskazany

4) 3 drzwi

5) Mocny silnik, 4 cylindry by nie za ciezki byl

I oczywiscie cala reszta 

Mialem okazje siedziec za kolkiem wielu super aut w tym segmencie, ze starych kapitalny byl 205 1.9 16V,Golf II GTi 16v czy  Civic V-TEC, jak bym mial teraz cos dla siebie kupic to raczej Civic Type-R z poprzedniej seri ( nie Batman), super silnik, zawieszenie itd. Wole jednak auta z napedem na tyl, kapitalny byl Boxster S zanim zajechalem silnik i w sumie caly samochod, teraz stoi e36 325 w kabriolecie, jak silnik sie skonczy to wsadzam 4.4 na manualu od 540i :) 

Pozdrawiam,

Bujo

Bujo

Mialem okazje siedziec za kolkiem wielu super aut w tym segmencie, ze starych kapitalny byl 205 1.9 16V,Golf II GTi 16v czy  Civic V-TEC, jak bym mial teraz cos dla siebie kupic to raczej Civic Type-R z poprzedniej seri ( nie Batman), super silnik, zawieszenie itd. Wole jednak auta z napedem na tyl, kapitalny byl Boxster S zanim zajechalem silnik i w sumie caly samochod, teraz stoi e36 325 w kabriolecie, jak silnik sie skonczy to wsadzam 4.4 na manualu od 540i :)

Pozdrawiam,

Bujo

Bujo

Jeśli jest to m50b25 to czemu nie uturbisz tego silnika ?