Kamil_Be Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Duża V8 jest fajniejsza niż uturbione 4, 5 czy 6 cylindrów. Miałem VW Corrado VR6 a później dłubnięte G60. Jakbym teraz powracał do Corrado, to tylko swap na R32 / R36. Żadne 1.8T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 To zalezy kto co lubi i czego oczekuje. No i $$. Chciałbym 2jz, ale LS'em tez nie pogardzilbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Miałem Golfa V GTI... coś fantastycznego... Polecam. Po obecnym rodzinnym kombi będzie Golf R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeśli jest to m50b25 to czemu nie uturbisz tego silnika ? Nie lubie turbo od momentu jak wszedzie cos bzyka, turbo kiedys to byl prawdziwy bajer, teraz byle golfina czy polo tez ma turbo, o dizlach nie wspominam Ta 325 chce odbudowac troche, odmalowac i bardziej zrobic kruzera niz wyscigowke, trafila sie z orginalnymi felgami AC Schnitzer made in Germany i nowym dachem wiec pojde za ciosem i za jakis czas bede myslal nad czyms nowym, moze znowu Boxster S bo 911 nie na moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bujo, to może S2 i dodatki z Porsche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dla podkrecenia atmosfery A wy co byscie wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W środę zupełnie nieracjonalnie i niepotrzebnie zakupiłem alfe romeo 147 2.0TS. Zapieprza ,az miło,no i te łopatki przy kierownicy;-) Powód zakupu był jeden-nie miałem jeszcze alfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeśli coś na codzienne wojaże to Focus Rs. Jeśli zabawka na weekendy to Lancia delta integrale. Pomijam większość AMG i Mpower bo te auta z hot hatchem nie wiele wspólnego mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Hej Jeżdżę punto turbo (troszke słabsze od abartha, kwestia oprogramowania), ale zawieszenie bez usztywnień (całe szczęście). Większość pasków, audic, cocoskód zamiatam pod dywan (oczywiście nie wszystkie).Teraz choruję na fiestę st w nowej budzie, 182 kuce, 6.9 do 100, można już wyszarpać za ok.50 złociszy.Jeśli chodzi o wyjazdy nad San do zawsze przytulam się do braciszka , Land Rover Discovery i jazda na Bachlawę ....tylko Miras swoim patrolem może nam podskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bujo, to może S2 i dodatki z Porsche? Ta i jedna nerka zamiast dwoch U mnie Boxster taniocha, za 15 tys zl spokojnie wyczaje dobra S-ke. Jezdzilem wiekszoscia nowych aut hot hatch, niby to teraz szybkie, baaardzo szybkie ale te kontrole trakcji, elektroniki czy lopatki jakos u mnie zabijaja przyjemnosc jazdy, kazdy sobie poradzi z moca, kiedys rozj...al by i tyle Dla czystej zabawy zdecydowanie wolalbym II GTI 16V niz VI. Pozdrawiam i ciesze sie ze nie tylko fanow dizli mamy tu na forum Alfe trzeba kiedys miec, 156 2.5 24V kapitalny silnik i skory, reszta do d..y Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Miałem kiedyś galanta 2.5 V6 , samochodzik rewelacja, silnik po prostu nie do opisania.Póżniej przeskoczyłem na diesle, ostatni audi 2.0 wymienione .....filtr cząstek stałych, turbina, egr, pompowtryski, na koncu remont silnika..... i powiedziałem temu panu już dziękuję.Teraz już tylko benzyna, nigdy więcej diesela, tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bo Diesel jest dla starych ludzi Alfa nie jest dla wszystkich, sam mam model 156 z silnkiem 2.0 Twin Spark i ktos kto je wybiera nie patrzy rozumem, a sercem. Bujo chodzi o przeszycia (skóra)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A sorry....jeansy disela są spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zawsze musza sie znalezc dzieci, ktore musza prowokowac jeden huj czy diesel czy benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 uploadfromtaptalk1424847220093.jpg Po co szukać zabawek.... Defenderek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bo Diesel jest dla starych ludzi Alfa nie jest dla wszystkich, sam mam model 156 z silnkiem 2.0 Twin Spark i ktos kto je wybiera nie patrzy rozumem, a sercem. Bujo chodzi o przeszycia (skóra)? Mozna sie zdziwic z tym dieselkiem nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie mówię, że nie, ale mi nie podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Miałem Golfa V GTI... coś fantastycznego... Polecam. Po obecnym rodzinnym kombi będzie Golf R. Adam, zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym i wybrać nowego Golfa Varianta R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Miałem kiedyś galanta 2.5 V6 , samochodzik rewelacja, silnik po prostu nie do opisania. Mam ten silnik w obecnym aucie. W trybie sport ryczy lepiej niż VR6 Volkswagena Dla mnie nie ma najlepszego Hot Hatch-a. Ale w czołówce na pewno nie powinno zabraknąć Peugeota 106 Rallye, Golf I / II GTI, Kadett GSI, Eclipse 1G GST czy Celica GT-4. Nowych HT nie ma co porównywać z tymi do roku 2000. Wcześniej to były kapitalne samochody, dziś jednorazówki. To coś jak porównanie starego PowerGrip CM z nowym K-Don Cormorana, lub Carbo Twin Pike z NEO D.A.M-a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja bym wolal jednak nowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A to moj bejbus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Jak dla mnie największym wariactwem pośród "seryjnych przeróbek" było Renault Clio Williams 3.0 V6.Chociaż nigdy nie dane mi było poprowadzić tego szaleństwa to wpakowanie takiej mocy do Clio to niezłe wariactwo.Może jeszcze kiedyś Bozia pozwoli postawić bokiem tego wariata Edytowane 26 Lutego 2015 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Bo Diesel jest dla starych ludzi Alfa nie jest dla wszystkich, sam mam model 156 z silnkiem 2.0 Twin Spark i ktos kto je wybiera nie patrzy rozumem, a sercem. Bujo chodzi o przeszycia (skóra)? Witam, W modelu jaki chwile mialem byla czerwona skora Momo bodajze i byla super, podobnie jak silnik, reszta to jak wiadomo, co chwila jakas drobna pierdola sie trafiala ale tym autem, podobnie jak kilkoma innymi zapierdzielalem jak dziki wiec nie moge narzekac zas 2.5 24V zalozyl bym chetnie do aluminiowej lodki, dodal naped strugowodny i w sumie nie musial bym lowic ryb, dzwiek tego silnika by wystarczyl Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 2008_dodge_charger_r_t-pic-18817.jpeg A to moj bejbus. Ale to nie hot hatch!!! Nie zasmiecaj watku i nie wk....aj ludzi :) Tak na powaznie to super bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak dla mnie największym wariactwem pośród "seryjnych przeróbek" było Renault Clio Williams 3.0 V6.Chociaż nigdy nie dane mi było poprowadzić tego szaleństwa to wpakowanie takiej mocy do Clio to niezłe wariactwo.Może jeszcze kiedyś Bozia pozwoli postawić bokiem tego wariata Moze i fajnie to wyglada na papierze ale jakies takie strasznie szybkie nie bylo jak by sie moglo wydawac, pare kolek zrobilem dawno temu, d..y nie urwalo ale sama idea super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi