Skocz do zawartości

Moj wymarzony hot hatch

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

Angola sciagnij, 172 tu idzie za troce ponad tysiaka funtow wyrwac, jesli bedziesz jezdzil jak przystalo na takie auto to i tak wczesniej czy pozniej w cos pierdykniesz :)

Nie traktuje jazdy autami po prawej stronie w lewo strony ruchu poważnie. Strach tym wyprzedzać etc. kumpel kupił miesiąc temu saxo vts.... miazga.... zapier. jak ta lala

Nie traktuje jazdy autami po prawej stronie w lewo strony ruchu poważnie. Strach tym wyprzedzać etc. kumpel kupił miesiąc temu saxo vts.... miazga.... zapier. jak ta lala

Jak mozesz nie traktowac powaznie to Twoj przywilej, ja roznymi autami i vanami z kierownica po zlej stronie przejechalem po Europie kilkaste tysiecy km, jakos dalo rade, nawet w Polsce, dal rade tak samo moj ojciec, za pierwszym razem, nie taki wilk straszny jak go maluja,nawet ten nasz Wilk, jerkbaitowy :) :) :) 

• Like 1

Jak mozesz nie traktowac powaznie to Twoj przywilej, ja roznymi autami i vanami z kierownica po zlej stronie przejechalem po Europie kilkaste tysiecy km, jakos dalo rade, nawet w Polsce, dal rade tak samo moj ojciec, za pierwszym razem, nie taki wilk straszny jak go maluja,nawet ten nasz Wilk, jerkbaitowy :) :) :)

Poprostu nie wyobrażam sobie tego...dostawczak czy inny bus moze i ok... siedzisz wyzej =widzisz wiecej +inne predkosci

czasem jak pracowaliśmy do 2 w nocy to zapie###alalismy później przez miasto . Nie było fotoradarów ...kamer... policji... zero ruchu.... aj... jedyne co powstrzymał to spalanie ponad 20 litrów i cienki portfel. Ja fiatem. Kumpel miał alfe 156 2.4 jtd... I gonią nas Calibra 2.0.....

Eh...

Moze i fajnie to wyglada na papierze ale jakies takie strasznie szybkie nie bylo jak by sie moglo wydawac, pare kolek zrobilem dawno temu, d..y nie urwalo ale sama idea super :)

Nigdy nie miałem okazji prowadzić tego autka. Kilka razy widziałem przy okazji jakiś imprez to nieźle to wyglądało. Jest kilka autek które chciałbym chwile po katować :D

Jak mam okazje to sobie nie odmawiam.

A oto moje coupe:

Corrado G60 wersja kanadyjska OEM+

- rozwiercony kompressor, mniejsze kółko,

- przerobiona głowica z asymetrycznym wałkiem Schrick,

- większe wtryskiwacze Siemens,

- regulator paliwa webber,

- pompa paliwa Bosch 044, 

- świece irydowe stopień chłodniejsze,

- krótsza skrzynia z MK2 GTI,

- sprzęgło Radzikowski,

- rozwiercona przepustnica.

Plany były na inne IC, rozwiert na 1.9L i głowicę z 2.0 16V oraz kute korbowody i tłoki z S2 ale plany się zmieniły.

Na doładowaniu 1 bar miał niecałe 200 koni  :)

Następne będzie również Corrado ale białe z silnikiem R32 / R36 i zapewne 4Motion (po Olsztynie jeździ już takie jedno i buduje się VR6 Turbo 3,2L 4Motion).

post-57292-0-15999300-1425025082_thumb.jpg

Edytowane przez Kamil_Be