Gość Kwinto Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale to nie hot hatch!!! Nie zasmiecaj watku i nie wk....aj ludzi :) Tak na powaznie to super bryka Przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Moze i fajnie to wyglada na papierze ale jakies takie strasznie szybkie nie bylo jak by sie moglo wydawac, pare kolek zrobilem dawno temu, d..y nie urwalo ale sama idea super 3.0 czy 2.0 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 3.0 czy 2.0 ?? 3.0 po prostu nie byl tak szybki jak by mozna bylo oczekiwac. Clio sport 2.0 to bardzo fajny hot hatch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 3.0 po prostu nie byl tak szybki jak by mozna bylo oczekiwac. Clio sport 2.0 to bardzo fajny hot hatch 3.0 nie miałem przyjemności. Ale czasem patrze za clio starszym 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 3.0 nie miałem przyjemności. Ale czasem patrze za clio starszym 1.8 Angola sciagnij, 172 tu idzie za troce ponad tysiaka funtow wyrwac, jesli bedziesz jezdzil jak przystalo na takie auto to i tak wczesniej czy pozniej w cos pierdykniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Angola sciagnij, 172 tu idzie za troce ponad tysiaka funtow wyrwac, jesli bedziesz jezdzil jak przystalo na takie auto to i tak wczesniej czy pozniej w cos pierdykniesz Nie traktuje jazdy autami po prawej stronie w lewo strony ruchu poważnie. Strach tym wyprzedzać etc. kumpel kupił miesiąc temu saxo vts.... miazga.... zapier. jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Autem które do tej pory dążę dużym sentymentem jest FIAT COUPE 2.0 VT. Długo sprawiał mi i żonie przyjemność z jazdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie traktuje jazdy autami po prawej stronie w lewo strony ruchu poważnie. Strach tym wyprzedzać etc. kumpel kupił miesiąc temu saxo vts.... miazga.... zapier. jak ta lala Jak mozesz nie traktowac powaznie to Twoj przywilej, ja roznymi autami i vanami z kierownica po zlej stronie przejechalem po Europie kilkaste tysiecy km, jakos dalo rade, nawet w Polsce, dal rade tak samo moj ojciec, za pierwszym razem, nie taki wilk straszny jak go maluja,nawet ten nasz Wilk, jerkbaitowy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak mozesz nie traktowac powaznie to Twoj przywilej, ja roznymi autami i vanami z kierownica po zlej stronie przejechalem po Europie kilkaste tysiecy km, jakos dalo rade, nawet w Polsce, dal rade tak samo moj ojciec, za pierwszym razem, nie taki wilk straszny jak go maluja,nawet ten nasz Wilk, jerkbaitowy :) Poprostu nie wyobrażam sobie tego...dostawczak czy inny bus moze i ok... siedzisz wyzej =widzisz wiecej +inne predkosci czasem jak pracowaliśmy do 2 w nocy to zapie###alalismy później przez miasto . Nie było fotoradarów ...kamer... policji... zero ruchu.... aj... jedyne co powstrzymał to spalanie ponad 20 litrów i cienki portfel. Ja fiatem. Kumpel miał alfe 156 2.4 jtd... I gonią nas Calibra 2.0..... Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Moze i fajnie to wyglada na papierze ale jakies takie strasznie szybkie nie bylo jak by sie moglo wydawac, pare kolek zrobilem dawno temu, d..y nie urwalo ale sama idea super Nigdy nie miałem okazji prowadzić tego autka. Kilka razy widziałem przy okazji jakiś imprez to nieźle to wyglądało. Jest kilka autek które chciałbym chwile po katować Jak mam okazje to sobie nie odmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nigdy nie miałem okazji prowadzić tego autka. Kilka razy widziałem przy okazji jakiś imprez to nieźle to wyglądało. Jest kilka autek które chciałbym chwile po katować Jak mam okazje to sobie nie odmawiam. Ja tych okazji mialem duzo, teraz ciut mniej ale jakos daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja bym wolal jednak nowsze Starsze lepsze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Datsun 240Z, piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Mi się taki marzył kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) A oto moje coupe: Corrado G60 wersja kanadyjska OEM+ - rozwiercony kompressor, mniejsze kółko,- przerobiona głowica z asymetrycznym wałkiem Schrick,- większe wtryskiwacze Siemens,- regulator paliwa webber,- pompa paliwa Bosch 044, - świece irydowe stopień chłodniejsze,- krótsza skrzynia z MK2 GTI,- sprzęgło Radzikowski,- rozwiercona przepustnica. Plany były na inne IC, rozwiert na 1.9L i głowicę z 2.0 16V oraz kute korbowody i tłoki z S2 ale plany się zmieniły. Na doładowaniu 1 bar miał niecałe 200 koni Następne będzie również Corrado ale białe z silnikiem R32 / R36 i zapewne 4Motion (po Olsztynie jeździ już takie jedno i buduje się VR6 Turbo 3,2L 4Motion). Edytowane 27 Lutego 2015 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi