zorman Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witam, przymierzam się do zakupu tej przynęty aczkolwiek mam pewien dylemat. Wędkuje na wodach raczej do 2 metrów czasami głębiej według producenta swim&jerk nie schodzi głębiej niż do 0,4m. Czy ktoś z użytkowników mógłby się wypowiedzieć czy w rzeczywistości tak jest? Czy da się poprowadzić głębiej? Bo ewentualnie można kupić tego liplure ale patrząc na filmy to wydaje mi się że trochę różnią się pracą. No chyba że tylko mi się wydaje. Jakie ogólne wrażenia związane z tą przynętą? Pozdrawiam. Edytowane 25 Lutego 2015 przez zorman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 swim&jerk jest przyneta ktora musisz prowadzic szarpnieciami szczytowki lip lure jest typowym woblerem ja od siebie moge ci polecic soft4play uzbrojone w lipscull taniej wychodza i szczuplym rowniez bardziej sie podobaja wersja13 cm bedzie schodzic troszke wiecej jak metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja bym się nie przejmował głębokością pracy przynęty. Masz płytkie łowisko i jeżeli ryba będzie nawet przyklejona do dna to do przynęty będzie miała tylko 1,5m żeby skoczyć i ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Łowie i jednym i drugim. Swim&Jerk tez tonie, zatem jesli bedziesz mial potrzebe, sprowadzisz go glębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi